Energia, tudat,mező | Önmegvalósítás.hu

Energia, tudat,mező

ENERGIA,TUDAT, MEZŐ.

Minden energiából áll amit 5 érzékszervünkkel egy szilárd világnak érzékelünk.5 érzékszervünkkel információt gyűjtünk aztán továbbítjuk az agyba.

Ezek az érzelmek felelősek az érzelmek kialakulásáért is ./tapintó, ízlelő, szagoló, látó, halló/
Különböző frekvenciájú energiák harmonikus összhangja hozza létre azt amit anyagként érzékelünk. Egy káprázat amit érzékelünk amely teljes egészében fényből és hangból áll. Nincs is más csak fény és hang, különböző vibrációs frekvenciák. Bennünk 100trillió atom és 53 trillió sejt található. Olyan szerkezetünk mint egy naprendszer. Ezen atomok mindegyike 99,999 %-ban üres tér, ezek építik fel mégis a látszólag szilárd világot mind körülöttünk, mind bennünk. Minden világ végtelen lehetőség, végtelen energia birodalma. Az energiában tudat lakozik. Minden ami a világban létezik tudatosság.

A tudatosság csupán tiszta energiából áll. Minden energiából áll és tudattal rendelkezik, mivel az energia tudatos. Minden ebben a világban vetült lélek ennek a tudatnak a frekvenciája, és ezen frekvenciának megnyilvánulása. Az emberiség közvetítő, a kapocs lent és fent között, mindegyikünk egy meghatározott céllal vesz részt a teremtésben, itt és most. A cél hogy megteremtsük a valóságot, Isten általunk tapasztalásokat gyűjtsön. A tudomány szerint a tudat nem a térben található. A világ melyben élünk csak illúzió, nem több mint hiedelmeink, érzékeink alkotása. Illúzió minden amit átélünk, ár kiskorunk óta azt tanuljuk hogy ez a valóság. Valódi mivoltunk és erőnk megismeréséhez meg kell érteni az energiát.

A tér az ami valós és ami a teret anyaggá rendezi az a tudat. Tudattal rendelkező mező – MATRIX – Isten elméje Egyetlen valóság, megfoghatatlan anyag mely mindent összeköt. Egyetlen mező mellyel kapcsolatban állunk és általa teremtjük meg és formáljuk a valóságot a nap minden pillanatában. Ez érzéseink, érzelmeink kölcsönhatásán keresztül nyilvánul meg. /pl.: teremtésnél, kívánságnál ezért fontos az érzelmi töltöttség/

Régi piramisok, templomok tanulásra is szolgáltak. Az energia működése, és az energiákra ható geometriák megértése volt a cél. Bizonyos szakrális geometria alapján építették fel, egy bizonyos frekvencia elérése érdekében az egyénekben.

Föld energiája növekszik és ezzel minden együtt ami a földön van. Jelenlegi frekvencia emelkedés 1986 évben kezdődött. Jelenlegi folyamatban a tudás elsajátítása folyik, a felébredés, az hogy a valóságot kezdjük megérteni, érzékelni.

A Föld egy tudattal rendelkező élőlény. Föld fejlődésével minden fejlődik, mivel a tudatosság fejlődik. Univerzális a fejlődés mert a mindent felépítő energia tudatos és az az ami fejlődik.
A szeretet a világon a legnagyobb rezgésszámú rezgés.

E-mail: erdeimea@gmail.com

Beküldte: | 2011. jan. 21. péntek - 09:26

Hozzászólások

83 hozzászólás
Az lehet,de legalább nem piszkítok a saját fészkembe.
2011. január 25. kedd, 23:28 | Névtelen Bálint (útkereső)   Előzmény

Az lehet,de legalább nem piszkítok a saját fészkembe.

Ademon képe
Dehogynem, csak másképp.
2011. január 25. kedd, 23:32 | Ademon   Előzmény

Dehogynem, csak másképp.

köszönöm a visszajelzést, kedves hűséges olvasó
2011. január 25. kedd, 23:42 | szeti87   Előzmény

Valóban. A homály az egó káprázata, és nem véletlenül szól így: " Most még csak tükör által homályosan látunk" Vagyis hogy kell az a tükör, no. A bolhászást meg annak írtam, aki vette is a lapot. Kérem, az Ön kalibrációs szintje 20.

Ademon képe
"Kérem, az Ön kalibrációs szintje 20." :D
2011. január 25. kedd, 23:44 | Ademon   Előzmény

"Kérem, az Ön kalibrációs szintje 20."

:D

Látja kedves,ezt is mennyire nem érti? Nem a kalibrációnak van
2011. január 26. szerda, 0:13 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Látja kedves,ezt is mennyire nem érti?
Nem a kalibrációnak van ott szintje,hanem a vizsgált információnak.

Mindenki élt férfi és női életet. A férfiban meglévő anima
2011. január 26. szerda, 0:27 | szeti87   Előzmény

Mindenki élt férfi és női életet. A férfiban meglévő anima ennélfogva lelki emléktára és azonosságtudata mindazon női életeknek, amelyekben a Belső Én részt vett. Ez magában foglalja a jelenlegi férfi korábbi női életeire vonatkozó összes tudást. és a személyiség jelenleg meglévő nőies tulajdonságainak intuitív megértését. A férfiasság ás a nőiesség egymást kiegészítő tendenciák. A papnő, az anya, a fiatal boszorkány, a feleség és a bölcs öregasszony archetípusok.

kissguba képe
Nehogy azt mondd,hogy titokban őrzik,mert ilyen manapság nem
2011. január 22. szombat, 19:26 | kissguba   Előzmény

Nehogy azt mondd,hogy titokban őrzik,mert ilyen manapság nem lehetséges.Tudod már a műhold is belát a szobádba,hogy mit csinálsz:) Köszi Eva hogy figyelmeztettél!! gyorsan abbahagytam amit csináltam:))

Külőmben valamit szeretnék kérdezni Szetitől. Az a 12 smaragdtábla magyarul íródott???

,,A könyv a tizenkét tábla szövegeit tizenöt fejezetre bontva ismerteti, Doreal kommentárjaival kiegészítve. Mivel rendelkezem a szövegek megértéséhez szükséges beavatásokkal és szakrális szaktudással, nyomban láttam, hogy Doreal csak egyes részletekbe volt úgy-ahogy (értsd: jól-rosszul) beavatott. Sajnálatos, hogy egyrészt rosszul fordította angolra az ősnyelv (atlantiszi hun-magyar) szavait, másrészt elképesztő ökörségeket és bugyutaságokat írt a kommentárjaiban, amitől igazi misztikus hablatynak tűnik az egész, nem fontos tankönyvnek és beszámolónak a teremtés működéséről."

nemtom én csak telepatikusan olvasom őket
2011. január 22. szombat, 19:57 | szeti87   Előzmény

Tényleg nemtom. Magyarul olvasom és közben telepatikus magyarázatok tömkelege hemzseg a fejemben. Arra azért figyelmeztetlek, hogy sem a Fehér, sem a Fekete Mágia nem műholdakkal dolgozik.Tehát nem is egymás elől kell dugdosni semmiféle táblát, én írtam volna valahol, hogy dugdosták? Az űrhajót azt meg olyan könnyen elrejthette a piramisban, mint szovjet harci gépeket a kukorica tábla alá.

Ja:)
2011. január 22. szombat, 20:36 | Éva.   Előzmény

Ja:)

A Kérdés már csak az,hogy ezekhez az ősi bölcsességekhez,és tanításokhoz,ami egészen másról szól,
hogy jön az űrhajó? Főként minek?
Erre mit mond a logikád?
Vagy a telepátiád?

semmit
2011. január 22. szombat, 21:02 | szeti87   Előzmény

Semmit. Bevallom egész nap úgy írogattam, hogy a gyerek itt volt mellettem, és hol angyalkát kellett rajzolni neki, hol mindenféle virágot, hogy kiszínezhesse, hol dinó mamát kellett játszanom, hol pénztárgépeset, hol verset kellett tanítani az oviba, hol ebédet adni, vacsorát készíteni, hol fürdetni. Na most már látom, ez így nem mehet. Legközelebb csak akkor állok neki írni, ha igazán zavartalanul tudom összeszedni a gondolataimat, vagyis ha már elaludt :-)

Hány éves? Látod nekem nem volt részem ezekben az
2011. január 22. szombat, 21:14 | Éva.   Előzmény

Hány éves?
Látod nekem nem volt részem ezekben az örömökben.
Mondjuk nem panaszkodom,mert nagyon sok más örömben meg igen:)
A barátnőm kisfiával játszottam pénztárgépeset,hát lefárasztott rendesen:D

semmit
2011. január 22. szombat, 21:02 | szeti87   Előzmény

Semmit. Bevallom egész nap úgy írogattam, hogy a gyerek itt volt mellettem, és hol angyalkát kellett rajzolni neki, hol mindenféle virágot, hogy kiszínezhesse, hol dinó mamát kellett játszanom, hol pénztárgépeset, hol verset kellett tanítani az oviba, hol ebédet adni, vacsorát készíteni, hol fürdetni. Na most már látom, ez így nem mehet. Legközelebb csak akkor állok neki írni, ha igazán zavartalanul tudom összeszedni a gondolataimat, vagyis ha már elaludt :-)

Kissguiba ,ezt én linkeltem be,egy önjelölt időfizikus licitál
2011. január 23. vasárnap, 12:48 | Éva.   Előzmény

Kissguiba ,ezt én linkeltem be,egy önjelölt időfizikus licitál Doreál ellenében.
Csak azért,hogy mennyire vehető komolyan az egész? Ez itt is fényesen kiderül.
Ki a komolyabb beavatott,meg ehhez hasonlók.
Merthogy ez nem ,,létező'' dolog,csak a nagy beavatottak férhetnek ,hozzá'' különleges képességekkel,
de mi persze készpénznek vesszük:D Mert olyan misztikus:)

Medve képe
Jól kapcsolódik ez a hír a témához. Érdemes
2011. január 23. vasárnap, 3:59 | Medve

Jól kapcsolódik ez a hír a témához. Érdemes megnézni.

http://www.origo.hu/tudomany/komment/20110121-luc-montagnier-elektromagn...

Elolvastam a hírt
2011. január 23. vasárnap, 4:31 | KatiPotter   Előzmény

Elolvastam a hírt, és eléggé szkeptikus vagyok ezzel. Van egy lehetséges magyarázat arra, hogy miért mutatták ki a másik kémcsőben is a DNS-re jellemző elektromágneses sugárzást.
És ez az, erre kísérleteket végeztek: a vízmolekulák, mivel eléggé változatosan tudnak elrendeződni egymáshoz képest, képesek felvenni a környezetre jellemző energiákat úgy, hogy annak megfelelően rendeződnek el. Tehát ha az egyik kémcsőben megvolt a DNS energiája, az átmehetett a másik kémcsőben levő vízre is. Főleg ha még speci mágneses térbe is helyezték a cuccot. Így nyilván abból is ki lehetett mutatni ezt a hullámhosszúságú energiát.
Szóval nem tudom, mennyire érdemes ezzel a teleportálásos dologgal foglalkozni. Fizikailag sokkal inkább elképzelhető az a verzió, amit a cikkben is említenek burkolva (mert azt, hogy a vízmolekulák a felvett energiák szerint rendeződnek, a természetgyógyászatban is használják, ezért állítólag elég a nagyon híg oldat).
Erről a jelenségről olvastam egy egész TDK-munkát, egyik ismerősöm küldte, mármint hogy a vízmolekulák elrendeződésükkel felveszik a környezetük energiáját, és ezt meg is tudják őrizni, így nyilván úgy tűnik, mintha bennük lenne az az anyag, aminek felvették az adott hullámhosszú energiáját.

energetizált víz
2011. január 23. vasárnap, 9:28 | szeti87   Előzmény

Sőt a vizet energetizálni is lehet, de egy japán tudós még továbbment. Feliratokat ragasztott az üvegekre, és vizsgálta, milyen lesz a kristályszerkezet, ha megfagyasztja. Valaki megírná a könyvcímet, mert elfelejtettem, csak a lényegre emlékszem. Olyanokra, pl., hogy ha imádkoztak a tó partján, az így kivett víz gyönyörű kristályszerkezetűvé fagyott, ha ördög feliratot írtak rá, ronda, amorf jégkristályt kapott stb. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy kristályszerkezet csak kétféle van, hadd emlékeztessem arra, hogy két egyforma hópehely sincs. És az agykontroll pohár víz-technikája is megér egy misét.

Itt van amiről beszélsz a vízzel kapcsolatban.Valóban
2011. január 23. vasárnap, 19:09 | Éva.   Előzmény

Itt van amiről beszélsz a vízzel kapcsolatban.Valóban csodálatos,mint ahogy a víz is:)

A víz üzenete

A japán orvos és kutató, Maszaru Emoto kísérletek tízezreivel igazolta: a víz nemcsak információkat, hanem érzelmeket és tudatot is tárol. A tudós mindezt mély benyomást keltõ fotókkal is alá tudja támasztani. A víz elem a legjobb információhordozó, ami csak létezik. A teremtés kezdete óta életfontosságú feladatot tölt be. A víz látja el valamennyi élõlényt a nélkülözhetetlen energiával, és szállítja el a salakanyagokat. Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerre „udvari szállító” és szemételhordó.
Nem csoda, hogy a vízben sokan - így Mózes, Keresztelõ Szent János, Zarathustra és Sebastian Kneipp - Isten teremtõ erejét látták. A japán tudós, Maszaru Emoto most azt bizonyította be, hogy a gondolatok, a zene és az ima vízre gyakorolt hatása láthatóvá tehetõ. A tudós munkája kezdete óta tudja, hogy a víz az élet forrása. Ha a víz elszennyezõdik, megszûnik az élet, ezért meg kell akadályozni ezt a komoly környezeti problémát. A szakember munkatársai segítségével kísérletek tízezreiben bizonyította be, hogy a víz minden, de valóban minden információt felvesz. Együtt szenved az emberrel, ahogyan ezt a japán Kobe városban az 1995. január 17-i földrengés után készült képek is bizonyítják. Japánban ma már számos helyen naponta ellenõrzik a természetes víz minõségét, mivel a víz a legkisebb rezgésre is reagál, és azonnal megváltoztatja a struktúráját.
Ha a vizet fagyott állapotban lefotózzák, minden információ láthatóvá válik. A kialakult kristályok, amelyekre a tudós kísérleteit alapozta, világosan beszélnek. Nem csoda, hogy a vizet az elektroszmog is megváltoztatja, vagy hogy a mikrosütõben melegített víz már nem mutat kristályokat, hanem teljesen összezavarodott struktúrát. A mobiltelefonok vagy számítógépek mellett tárolt vízminták rövid idõn belül szétrombolt struktúrájúvá váltak, és közepükön fekete lyuk keletkezett. Ugyanannak a víznek a struktúrája teljesen más képet mutatott, attól függõen, hogy jó zene, jó gondolatok, imák vagy egyéb pozitív dolog hatásának tették ki, vagy rossz gondolatokkal, agresszióval, kemény rockzenével hatottak rá.
A víz arcai
A Tokió egyik elõvárosából, Taito-kuból származó tudós élete sok esztendejét áldozta arra, hogy kitalálja, hogyan lehet a leginkább láthatóvá tenni a vízben tárolt információkat. Kifejlesztett egy különleges fagyasztási technikát, és végül ráakadt arra a módszerre, amely a legjobb lehetõséget kínált a víz kristályszerkezetének optimális visszaadására. A rezonancia mindig akkor keletkezik, ha azonos hullámhossz áll fenn. A vízanalízisnek ezzel a formájával a víz a maga tisztaságában látható, teljesen más oldalról, mint azok az információk, amelyeket a modern vízanalízis mutat.
Hihetetlen, de igaz: még ha a teljesen átlagos írógépen írott szöveget egy cédulán a vízpróbára helyezzük, teljesen más struktúrákat kapunk. Az olyan szavak, mint a szeretet, a köszönöm vagy a lélek gyönyörû kristályokat alakít ki és tesz láthatóvá a mikroszkóp alatt, míg az olyan szavak, mint tökfej, démon vagy Hitler teljesen zavaros szerkezeteket ad. A víz tehát a maga kristályain keresztül olyan üzeneteket közvetít, amelyek a jövõben nagy jelentõségûvé válhatnak az emberiség számára - állapítja meg Maszaru Emoto.
Az ilyen kísérletezés közben felmerül az emberben a kérdés, vajon a gondolatok valóban szabadok-e. Nyilvánvalóan nem, mivel minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli vagy építõ, vagy kellemetlen és romboló. Ezt a hullámhosszt a másik rezonanciaként vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként. Csak a hasonló vonz hasonlót. Ehhez kapcsolódik az a megdöbbentõ kísérlet, amelyet egy japán általános iskolában végzett el két gyerek. Egy hónapon át mindennap azt mondták egy rizzsel telt üvegnek: köszönöm, míg egy másiknak: te tökfej! A mikrobák nyilvánvalóan ugyanúgy reagáltak, mint az emberek. A egyikben jobban dolgoztak, mert megdicsérték, a másikban lustálkodtak, mert szidták õket. Négy hét elteltével a rendszeresen megdicsért rizs majdnem megerjedt, és kellemes malátaillatot árasztott. A másik, sokat szidott üvegben a rizs feketére színezõdött és megrohadt. Amikor kinyitották az üveget, kellemetlen bûz áradt belõle.
A frekvencia jelentõsége
Ha a gondolatok és a szavak ilyen erõs teremtõ-alakító erõvel bírnak, ha minden láthatatlan frekvencia ilyen szembetûnõ változásokat idéz elõ, ahogyan Maszaru Emoto igazolta, akkor természetszerûleg felmerül a kérdés: milyen hatást gyakorol óvatlanul kiejtett szavaival környezetére az ember? Milyen következményei lehetnek a médiából áradó rossz híreknek, erõszakról és tragédiákról szóló tudósításoknak? Már Szókratész arra tanította a tanítványait, hogy a hírek esetén tegyék fel a kérdést? Jó hír ez? Fontos? Segítõ?
Valamennyien ismerjük azt a lelkiállapotot, amikor levertek és kedvetlenek vagyunk, de kapunk egy jó hírt, és életkedvünk, energiánk azonnal visszatér. Ennek az a frekvencia az oka, amellyel a hír érkezett. A pozitív rezgések életigenlõ információkat hordoznak, a disszonáns frekvenciák élettagadó rezgéseket.
Nyelvünk is kifejezésre juttatja ezeket a láthatatlan folyamatokat. Ha valakikrõl azt mondjuk, egy hullámhosszon rezegnek, akkor mindenki mindjárt tudja, mirõl van szó. A negatív kisugárzás mindig a küldõ gondolatainak tartalmával magyarázható. Szabadok vagyunk tehát annyiban, hogy azt gondoljuk, amit akarunk, de nem vagyunk szabadok annyiban, hogy elkerülhetnénk az ebbõl adódó következményeket. Ki mint vet, úgy arat.
A harmonikus hangok meglepõ hatása
Az állatok és a növények akár 90, az emberek és a föld körülbelül 70 százalékban vízbõl állnak. Már csak ebbõl is világossá válik, mekkora jelentõsége van a víznek, és mennyire létfontosságú a víz ezen a földön. Maszaru Emoto és munkatársai nemcsak az országok folyóit és tavait vizsgálták meg, hanem kísérletek százait végezték el zenével is. Minden zene magas frekvenciájú rezgés. Így például csodálatos kristályok képzõdnek, ha a vizet Beethoven, Mozart, Bach, Chopin és egyéb szerzõk muzsikájának teszik ki. A vízkristályok változatos harmonikus alakot vettek fel. Maszaru Emoto szerint a víz valamennyiünk számára üzenetet hordoz. A kristályformák ugyanúgy mutatják a szellemi szennyezõdéseket, mint a pozitív, gyógyító hatásokat. Ez arra utal, hogy a vizet cselekedeteinkkel és szavainkkal tisztábbá és szebbé tehetjük.
Ebben az összefüggésben érdekesek Sathya Sai Baba dél-indiai, köztiszteletben álló tanító szavai. „Az egész világ rezgésekbõl áll. Körülvesznek minket az elektromos hullámok. Mivel ezek a rezgések manapság szennyezettek és tisztátalanok, beszennyezik az ember szívét is. A levegõ, amelyet belélegez, a víz, amelyet megiszik, a táplálék, amelyet elfogyaszt, minden szennyezett. Csak az isteni név képes mindent ezen a világon megtisztítani és megszentelni.” Tudatosan vagy tudattalanul, de a szent énekek éneklése minden vallási gyakorlat része. Ez megtisztítja a természetet és a légkört.
A csodás helyek titka
Mindenki ismeri az olyan gyógyulásokról szóló híreket, amelyek zarándokhelyeken történtek. Ez nem mást jelent, mint hogy a víz ezeken a helyeken harmonikus frekvenciákat hordoz. A lourdes-i víz sugárzó kristályai magukért beszélnek. Akárcsak az a vízminta, amely a Fujivara nevû gáttól származik. Ennek a mintának elõször egészen furcsa formája volt, egy haláltusáját vívó ember arcára emlékeztetett. De miután egy pap imát mondott fölötte, csodálatos, hétágú kristállyá változott.
Feltûnõ, hogy a kristályok egy bizonyos alapminta nyomán rendezõdnek el, de mégsem hasonlítanak egymáshoz, akárcsak az emberi arc vagy a hópehely, mindegyik egyedi. Vajon ki alkotta ezeket a kristályokat? Van, aki szerint Isten, mások szerint a természet. A hinduizmus szent könyveiben az áll, a természet Isten látható ruhája.
Maszaru Emoto nemrégiben egyesületet alapított Svájcban, a Szubtilis Energiák Világintézetét. Ez az intézet a finom szerkezetû energiák tudományos kutatását célozza, különös tekintettel a vízre. De ennek a munkának a kiterjesztése olyan eredményeket hozhat, amelyek az egész világ számára nagy jelentõségûek lesznek. Választ adhatnak például arra a kérdésre, hogyan õrizhetjük meg az életet a környezetszennyezõdéstõl, hogyan teremthetjük meg újra az elveszített harmóniát? Az egyesülethez bárki csatlakozhat, és már csatlakoztak is híres tudósok, írók, mûvészek a világ különféle országaiból.

Sz. Z. L. (Természetgyógyász Magazin, 2002. február)

Medve képe
Ismét igen, Kedves Katipotter, magam is eképp gondolom, csupán a
2011. január 23. vasárnap, 11:23 | Medve   Előzmény

Ismét igen, Kedves Katipotter, magam is eképp gondolom, csupán a korahajnali órákban nem fűztem, hozzá kommentárt.
A tudós szerintem pontosan tudja, hogy nem teleportálásról van szó de ez a "gagyi" magyarázat áll legközelebb jelen tudományos magyarázatként a jelenségre. Tuképp a víz egyedi rezgésszámú és geometriai formáju kristályszerkezete tárolja az infót, energiát, ahogy Massau Emoto Japán víz-energia kutató is tudományosan bebizonyította. Itt kapcsolódik "A víz üzenete" és" A Víz rejtett bölcsessége" c. filmek.Több kutató sejti, érzi az anyag-univerzum energia kapcsolatát, melyet a kvantumfizika több oldalről erősít. Volt egy igazi kvantumfizikus évfolyamtársam a meta suliban, Ő is sok érdekes dolgot mesélt nekünk, amiről nem lehet publikációkat készíteni, mert alapjaiban rázná meg az eddigi tudós társadalom téziseit.
Korábbi munkám kapcsán szigorú államtitokként kezelt anyagokra volt betekintésem, "a Hivatal" mindenkinél megtalálta a leggyengébb pontot, ha publikálni próbálta az eddigi tényekre épülő kutatási eredményeket és állását veszítve nevetségessé tették, ezzel lesöpörték az asztalról a lényeget.
Tudod nem egyszerű kvantumfizikusként elhelyezkedni, mert ugye az nem egy olyan szakma, amire szükség lehet az ország minden pontján.
Pesrsze dönthetsz úgy is, hogy kitartasz igazság mellett, ám másnaptól mehetsz krumplit kapálni.
Lesz egyszer egy olyan pont, ahol már nem lehet ezeket tovább tagadni, idő kérdése mindez.
Messze túlhaladta korábbi idő-tér fogalmát, mai kutatások erdménye. Sok anyag van gépemen is ezekről.
Szeretettel: Medve

Mérések
2011. január 23. vasárnap, 13:20 | KatiPotter   Előzmény

Most eszembe jutott az is, hogy már csak azért is valószínű kamu, mert: ilyen esetben több mérési módszerrel kell bizonyítani a jelenséget, ez majdhogynem szabály. Tehát a kísérletet el kell végezni úgy is, hogy aztán kémiai módszerrel is vizsgálják meg, hogy valóban benne van-e a DNS. Akkor hihető lenne. Lehetőleg többször is. Egyik mondása néhány tanáromnak az egyetemen is: "egy mérés nem mérés." Tehát még egyféle módszerrel is többször kell mérni, hogy hiteles legyen, egy ilyen esetben meg több módon is vizsgálnak. Van a témában tapasztalatom, mert nem egy laborom volt, ahol a mérés azon alapult, hogy elektromágneses sugárzás hullámhosszúsága alapján vizsgáltunk anyagi minőséget. Szóval tudom, hogy mi alapján működik, voltak atomfizikás tárgyaim is. Ilyen esetekben valóban többféle vizsgálati módszer kellene. Ehhez úgy kell előkészíteni a mintát, stb, de ha ezt meg tudta így oldani, azt is meg tudná.
Amúgy a vízkristályosítási dolog, hogy a gondolatok hatnak a kristályformára, akár a zene is, én is olvastam abban a TDK-ban is, nagyon érdekes és szép. :)

Medve képe
Nem túl sok infót szivárogtattak ki, benne lehetnek a pakliban a
2011. január 23. vasárnap, 15:27 | Medve   Előzmény

Nem túl sok infót szivárogtattak ki, benne lehetnek a pakliban az ellenörző mérések is, várjuk meg a végkifejletet. Korai lenne messzemenő következtetéseket levonni.
Mindenesetre figyelemre méltó kisérletsorozat.

Lehetséges, de egy hiteles tudományos hír közlésében
2011. január 23. vasárnap, 16:30 | KatiPotter   Előzmény

Lehetséges, de egy hiteles tudományos hír közlésében szerepelnének egyéb mérések is. Így nekem ez még nem mond semmit. Mondom, van tapasztalatom laborokkal kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, hogy mikor tekinthetünk hitelesnek egy mérést. A szakdogámban nekem sem pontos mérések vannak, de közöltem a magyarázatban, hogy ezek csak tájékoztató vizsgálódó jellegűek, és nem adtam meg pontos mennyiségeket, mert nem az volt a cél. Ez így szabályos, egyébként bele lehetett volna kötni és így is szóltak érte a védésemnél, hogy ez még olyan túl extrát nem mond. Ilyenkor az a szabályos, ha közlöm a mérési módot, a mintavételi módszert, és azt, hogy ebből mennyire hiteles az infó, tájékoztató jellegű, mennyire reprezentatív, stb. Ennek megvannak ám a szabályai. Így ez még távolról nem hiteles, ahogy a tudós közölte. Tényleg kellene egyéb mérési módszer is, kémiai legalább kétféle mindenképp.
Ha ilyet nem szivárogtattak ki, akkor ez inkább szenzációhajhászás egyelőre, hogy a DNS biztos átmászott egyik kémcsőből a másikba.

komplex nézőpont
2011. január 23. vasárnap, 10:28 | szeti87   Előzmény

Látod, ez az, amikor azt mondom, hogy ha komplex nézőpontból nézem, semmi nem lep meg. Ha elfogadom, hogy a testi egészség és a betegségek is lelki eredetűek, akkor a fizikai szint csak megnyilvánulási forma. Olvastam Tepperwein, Dahlke, L. L. Hay műveit. Imádott Seth-em is beszél arról, hogyan alakulnak az elektomágneses egységek fizikai valósággá, de nemcsak a betegségeknél. Fel fogom rakni, csak egy kis időt kérek. De a vízról, mint információ hordozóról se feledkezzünk meg.

Medve képe
Tegnap Panka lánykámmal Millenárison a Csodák Palotájában
2011. január 23. vasárnap, 11:42 | Medve

Tegnap Panka lánykámmal Millenárison a Csodák Palotájában voltam, van a földszinten egy thermokamera, fekete függönnyel elsötétítve, reggel nyitáskor kevesen vannak, bementem és két tenyér között pár perc alatt besűrítettem energiát, szemmel láthatóvá tette kamera, a tenyér közötti energiát-hömérsékletváltozást. Akinek módja van, kipróbálhatja, érdekes.