Aurora2 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Aurora2 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Úgy tűnik a víztől van
2010. ápr. 01. csütörtök 21:19
/Bőrbetegség/

Köszönöm a segítséget.

foglalkozzak magammal? Hát az jó lenne. A konfrontálódás is megvan, folyamatosan ez történik mostanában. Úgy érzem nem jó a környezet amiben vagyok, de szabadulni nem tudok. Példa: Többször is ott akartam hagyni a munka helyemet, de amikor elmondtam a főnöknek mindig visszacsábított. Otthon teljesen úgy éreztem, hogy engem nem lehet ott tartani, de amint oda kerülök elé és elmondom, valahogyan mindig sikerül rávennie és nem is értem hogy miért akartam felmondani. Se a környezet, sem az emberek akik ott dolgoznak, sem a pénz, amit ott kapok nem tartana vissza, mert van probléma bőven ezekkel a területekkel. De aztán valami mégis mindig ott tart. Valami sorsszerűt érzek benne elég erősen. Olyan mintha egyszerűen ott kéne lennem. Komolyan nem értem hogy miért, hiszen szenvedés az egész. Biztos tanulnom kellene valamit, de vajon mit?

Ja és egy szakítási folyamatban is benne vagyok

És amit valójában írni akartam: Zuhanyzás után rosszabb a helyzet, akkor gyullad be leginkább, bár egész nap viszket és fáj, de akkor a legrosszabb

Aurora

Szeretet
2009. nov. 22. vasárnap 07:45
/Mi jut eszedbe először, ha meghallod ezt a szót? Isten/

Szeretet

Kedves Lelkes!
2009. nov. 22. vasárnap 07:43
/Hellinger féle Családállítás/

Erre akkor lenen lehetőséged, ha ezen az oldalon megszerveződik egy csoport, akik szintén akarnának jönni, hiszen a hölgy nem budapesti. Szóval ha a csoport összejön akkor biztos elvállalja.

És azóta mi történt veled ezügyben?
2009. nov. 11. szerda 13:35
/Munkaundor, munkakerülés/

Szia SAnyi!

Most dobta nekem ezt a főoldal ,ezt a bejegyzést, amit már nem most írtál.
Ugyanezt élem most én is, és pont nemrég jutottam arra, hogy nem kell erőltetni mindenáron.
Azóta veled mi van mióta ezt írtad? Mármint munkatéren? Sikerült megvalósítanod önmagad az új dologban?

CSaládállítás ingyen
2009. nov. 05. csütörtök 22:28
/Hellinger féle Családállítás/

Sziasztok!

Én most jöttem egy családállításról, amit mindig megrendezünk amikor szüksége van rá valakinek a csapatunkból. Már nem elöszőr tartottuk. Jobb volt, mint amikor a Sanyién voltunk, amit már nem is tudom ki tartott.
Ilikének hívják a hölgyet és ingyen tartja nekünk, de kérésre meg lehet vele egyezni egy jelképes öszegben, annyi a probléma, hogy nem budapesti. Dunaújvárosbna szoktuk tartani a kis szeánszainkat minden héten, mot éppen családot álítottunk, de vna hogy más van. Egy baráti társaság vagyunk. amúgy Sanyi, ismer téged aZ Ilike, volt pár előadásodon.
Nagyon jól csinálja, beleérzéssel , intuícióval is dolgozik közben. Ez volt eddig ez a legjobb amin jártam. És amikro rákérdezte mhogy mennyiért válalná, ha pénzért vállalná akkor is nagyon keveset mondott. Ha érdekel titeket, akkor jelezzetek. A nevében nem akarok írni. Ha kell valakinek megadom az elérhetőségét és megbeszéli vele a részleteekt. Mondom a gond csak a Budapesttel lehet, de mondta hogyha nem forgalmas környék, könnyű odajutni akkor lehet arról is szó.
A tanulság talán annyi az egészből, hogy iylen tudással ami pl neked van SAnyi, és még sokaknak itt, elmész pár családállításra és te is tudsz tartani magatoknak.
A Hölgy amúgy nem kezdő a témában, végigjárta az iskolát, csak a végpapírja nincsen meg róla, mert az rengetegbe kerül. Eddig mindig ingyen tartotta nekünk, de ez helyben van. Ja és amgyarországon az elsők között kezdte el. Akkor amikor még ennek más volt a neve is.

Az elírásokért a fáradságom a felelős
Jó éjt mindenkinek

Hát ez nem természetes?
2009. nov. 01. vasárnap 23:12
/Neked milyen különleges képességed van?/

Oh te jóó ég!!!
Most döbbentem rá, hogy mennyire vak voltam. Mindig mondták hogy hatalmas a szívem pl ha felolvastam az iskolában egy történetet, akkor sokan sírtak. ÉS mindig átéreztem az emberek fájdalmát és örömét is. Sokáig azt hittem hogy ez természetes és erre mindenki képes (ami valahol igaz is, csak nem használják a képességüket)
Egészen eddig teljesen nem esett le, hogy ez különleges képesség lenne. Mindennel úgy vagyok, hogy nem tartom különlegesnek ha tudok valamit amit mások nem tudnak.
Visszatérve az átérzésre nagyon erős ez a "képességem", a szívcsakrám nagyon aktív, az a leginkább nyitott. Érdekes, hogy volt aki azt mondta ,hogy ezt vissza kéne fognom és inkább a harmóniára kéne törekednem. Azt tanácsolták hogy az összes csakrámat igyekezzek egysíkra hozni. Aki így él, azt mondta nekem, hogy ő nem él meg hatalamas örömöt, de hatalamas fájdalmat sem. Azért írom le ezt, mert nem értek vele egyet. Amúgy ezt elszámítva nagyon nagy tanító, de ezzel e mértek vele egyet.
Szerintem ő nem él? szerintetek?

És rátok jellemző, hogy hatlamas földöntúli örömet éltek át, de a szomorúság is földöntúli tud lenni? Oylna mélységeket tudok megélni egyik pillanatról a másikra, hogy az hihetetlen.
Fél éve voltam egy családállításon, ahol a szerepemben maradtam három napig. Nagyon jó volt az állítás, de a végén elmaradt az "adjukvisszaannak akié a szerep" és én benne maradtam taljesen.
A baj az volt, hogy nem éreztem meg hogy nem az enyém. Három napig kivoltam teljesen, persze nekem is volt gondom az aktuális szerep problémájával ,de akkor is furcsa volt.
SAjnos irányítani nem tudom és sokszor nem az én érzéseimet élem, és erről nem tudok. Mostanában figylek jobbna oda, pedig mindig is ilyen voltam. azt mindig tudtam hogy átérzek, a baj ott kezdődött, hogy mivel úgy neveltek, hogy ez természetes én el is hittem hogy az és sokszor nem értettem ,hogy miért nem értik mások és miért bántják a másikat, amikor ez rettenetese nfáj neki. Hát azért mert ők nem érezték.
Volt amikor az egész világot gonosznak gondoltam, vagy ha ne mis az egészet, akkor nagy részét, mert a rengeteg fájdalamat mind átéreztem körülöttem és nem értettem hogy miért bántják egymást az emberek.
kb egy éve helyek érzületét is átérzem, ami elég érdekes, de inkább kizártam, mert félelmetes is.
Egyszer voltam teljesen tudatában ennek és félelmetes volt. Sötét erdőben voltam, semmi világítás sehol egyedül, ez egy tábor volt. Éreztem hogy itt halt meg valaki, vagy valakik úgy, hogy az ne mvolt természetes és talán el is tusolták. Több hónapig volt ott és éreztem többször is. Főleg amikor egyedül voltam. Magamat nem féltettem, mert éreztem hogy baj nem fog történni (pedig aúgy elég félős vagyok, de ot ta sötét erdőben egyedül nem féltem). Aztán elékezdett megelvenedni a szemeim előtt egy jelenet, úgy mintha ott lenne, de nem ebben az időben. Iylen előtte még nem történt. Érezni éreztem doglokat, de elhessegettem mindig ha túl szörnyűek voltak. A jelenetre se mvotlam végig kíváncsi ezért bemagyaráztam magamnak hogy hülyeség.
Azóta sem akarok ennyire "látni" inkább cska érzek dolgokat de mostanában igyekszem kizárni mindent, de cska úgy amatőr módon, mert nem tudom hogy na ekll valójában.

Kedves Bochecha!
2009. okt. 17. szombat 19:12
/Az aurád megmutatja igazi lényedet!/

Igen, jól érzékeled, úgy érzem elakadtam és hogy nem találom a helyemet.
A szívemet próbálom követni, de nagyon nehéz, miközben nincs is ennél egyszerűbb dolog a világon...

:-))))))
2009. okt. 17. szombat 19:10
/Az aurád megmutatja igazi lényedet!/

Ez jóóóóóóó!
Köszönöm

köszönöm a választ
2009. okt. 16. péntek 19:45
/Az aurád megmutatja igazi lényedet!/

Hát ennél nem sokkal többet... Igen a Tasnál voltam, de mivel nem vettem fel a beszélgetést és már kb. egy éve volt nemigazán emlékszem. A személyes tanulnivalóimra igen, de annak nem sok köze van az arany színhez.
Az arany auráról az előző kommentben leírtakon kívül talán még annyit tudok, hogy végigmegy az összes színen, ahogy fejlődik és hogy mindent képes elérni ha akar 8bár én ezt mindenkiről így gondolom, szóval mindegy is).
Aztán az empatikus képessége magas, bár ezt sem tudom hogy erre jellemző e, mert rám mondta nem tért ki külön arra, hogy az aranyhoz van e köze vagy nekem magas ez.
talán kijelenthetjük, hogy jelenleg nem tudok szinte semmit róla. Próbáltam utánaolvasni, de nem jött szembe semmi (bár más egy éve nemigazán tettem érte, talán nem volt fontos)
Így minden információ érdekel, amit lehet erről tudni (vagy bármi másról)
Köszönöm a válaszodat

és az arany?
2009. okt. 16. péntek 15:43
/Az aurád megmutatja igazi lényedet!/

A csakrák színeiről olvastam az egyik posztban és akkor érlelődött meg bennem, hogy megkérdezlek titeket az arany auráról. Erre felmegyek a főoldalra és ezt a posztot találom ott az aura színiről.
Voltam többször is auralátónál és ott egyértelmű volt, hogy aranyszínű az aurám, erről viszont nem találtam semmit sehol egyelőre. Annyit ott is megtudtam, hogy amikor ott jártam, éppen piros volt a rengeteg feszültségtől ami bennem felhalmozódott, de az alapszínem az arany (látta is az aurát nem csak fotózta).
Azt tudtam még meg, hogy rendkívül ritka ez a fajta szín, és még sokmindne mást is elmondott, amire itt nem térnék ki. Kíváncsi lennék hogy tud e valaki valami forrást ahol utánaolvashatnék ennek, vagy valaki tud e többet erről.

Köszönettel

Aurora

ui: Ki írta ezt a posztot? Nem látszik, vagy csak én nem vettem észre.