gabocka teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

gabocka teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
energia
2010. jan. 18. hétfő 21:10
/Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények) /

Hétvégén belecsöppentem ebbe a tanfolyamba. Mivel régóta foglalkozom energiával már sok dologról hallottam, de mégis volt új a nap alatt:)). Ami nagyon tetszett: az elvégzett mozgásos gyakorlatok, amit mindenképp szeretnék megtanulni, hogy én is mindennapjaimmá tehessem.
Köszönöm az élményt!
:))

Szia Rita!
2009. júl. 31. péntek 18:31
/Önmegvalósító nyaralás: Őrség, augusztus 13-16./

Szomorúan hallom, hogy nem sikerült elintézned, hogy el tudj menni az Őrségbe. De nekem ez most pont jól jött, mert így meg kaphatom a helyedet!
Köszönet érte neked!

Üdv: Gabi

Félig vagy teljesen?
2008. aug. 01. péntek 00:09
/Két kiütős tanítás/

Szióka!
Minden bizonnyal azok az emberek érnek el nagy dolgokat az életben, akik teljességgel tudnak egy-egy dologra koncentrálni. Én még nem alkottam maradandót az életemben. Nem írtam könyvet, nem hoztam létre céget, weblapot, semmit, ami megőrizne engem az utókornak stb.

Adtam már azonban teljes figyelmemet egy időben barátaimnak, egy-egy dolognak. Ezekből maradtak meg jelentőségteljes pillanatok, amikre azóta is szívesen emlékszem, emlékszünk.

Én azok közé az emberek közé tartozom, akiket sok mindenféle dolog érdekel. Sok mindenbe belekapok és vagy ad annyit,hogy folytassam és teljes figyelmemmel felé forduljak vagy egyre inkább kikopik az érdeklődésemből.
De így jönnek-mennek a dolgok és még a személyek is az életemben.
Ami igazán fontos az megmarad és folyamatosan adja a lehetőséget, hogy változzak, fejlődjek.
Azért ez is jó, nem?

Úgy is azt teszed, ami jó neked. És ha épp a pránanadi lesz a legfontosabb,akkor azt fogod épp tenni. Ha épp szeretni fogsz, akkor abban leszel teljes. Éldd meg a pillanataidat és teljes leszel!
Persze lehet, hogy én tévedek.

Nehezen
2008. júl. 31. csütörtök 23:46
/A repülőgépen/

Köszi a magyarázatot! Először én sem értettem,hogy ki mit adott kinek?!:)
Most nekem is jól esne egy, mondjuk vodkanarancs:))
pussz