elektrobarbie teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

elektrobarbie teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Szerintetek mindenképpen csórónak kell lennünk?
2009. máj.. 02. szombat 21:55
/Hogyan kezeled a pénzt?/

Szerintetek mindenképpen szegényként kell leélni az életünket, csak azért mert lelki úton fejlődünk??? Hol van itt az egyensúly? Isten nem hiszem, hogy azt szeretné, hogy ne együnk, hogy éhezzünk, csak azért mert felé fordultunk.
Mindenesetre én most Isten kegyelméből élek. Nem siránkozom, boldog is vagyok. Ha épp nincs kenyér az asztalon, akkor veszek egy nagy levegőt. Megköszönöm, hogy ma böjtölni fogok. Ez a szervezetemnek is jót tesz. Szóval szellemiség, vagy anyagi javak? Hiszem, hogy lehet mind a kettőt magas szinten gyakorolni. És azt is hiszem, hogy meg lehet tanulni, hogy hogyan kell jól csinálni.

Egyszer azt hallottam, hogy akinek 5 millió dollárja van, az semennyivel sem boldogabb annál, mint akinek 20 millió lapul a számláján. Ebből a konzekvencia, hogy nem a pénz tesz boldoggá.

De valójában én is vágyom a lottó5ösre. Volt, amikor (számomra) sok pénzem volt és (másokhoz képest) könnyen kerestem meg. Akkor is jól odafigyeltem, hogy mire költöm. De akkor hova tünt az a csatornám, ami akkor nyitva volt és amin áramlott be a pénz. Valószinű, hogy hasonló csatorna van itt is, mint a tisztánlátásnál. Vagy tévedek? Próbálok rájönni. Én mindent képes vagyok befogadni és mindennek örülni... pénz nélkül is.... De azt gondolom, hogy ez azért nem passzol egymással, mert felborult az egyensúly, hisz pénzre ugyanúgy szükségem/ünk van, mint annak akinek 3 ferrari figyel a garázsában, bár ők más értékrendet képviselnek számomra. én nem szeretnék ferrarit, csak annyit szeretnék, hogy tudjak adni másoknak. egyenlőre szeretetet adok... hoppá rá is jöttem.... Szóval én lennék az, akit jól kihasználnának, ha sok pénzem volna? mert szeretek mindenkit és megbízom mindenkiben.... Ez most olyan "aha érzés".... na mindegy..

.. szóval az egyensúly. Számomra most inkább a spiritualitás van előtérben, de nem gondolom, hogy azért, mert nincs bejövő forrásom, nekem inkább ellenkezőleg alakult. Volt pénzem és akkor is nagyon sokat fejlődtem, lehet h most gyorsabban haladok, de nincs összefüggésben az anyagiakkal. Viszont az eddigi munkámmal való viszonnyal igen. Mivel nem ad semmi újat nekem az eddigi állásom, ezért elhatárolódtam tőle, így éppenhogy csurran-cseppen egy két munka. Szóval akkor még mindig nem a spiritizmussal van kapcsolatban a pénzről való lemondás. Itt valami másról van szó. Megérdemlem. ez is egy fontos szabály, hogy hinnünk kell abban, hogy megérdemeljük, de mi még? Valaki nagy titkot őriz, biztos nem szeretné, hogyha mindenki megtudná, mert akkor kevesebb menne hozzá :DDDD

Szerintetek hogyan tudunk egymásnak segíteni ebben? Van itt valaki, akinek sok pénze van? Nem kölcsönkérni szeretnék, vagy ilyesmi, csak az ő pénzbeli viszonyáról faggatnám :)
Vagy mindenképpen egy tanfolyam a megoldás??? szerintem nem, én speciel nem szeretek tanfolyamokra járni.
Mindenkinek szép estét!

e.b.

Légy boldog!
2008. júl. 28. hétfő 23:51
/Gyógyítsd Tenmagad!/

Példának említeném, hogy egy évig éltem egy férfival, aki nem hagyott nekem teret, hogy növekedjek, hogy éljek. Szerettem, talán mai napig szeretem, de az ő őrült, elvakult "szerelme" felülmúlhatatlan volt. Véleményem szerint, ha már ezen elgondolkodtál, akkor már a választ is tudod, mert miért jött a kérdés? Vele együtt jött a válasz is. Nemde? Légy inkább boldog!
puszka