till teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

till teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Jaj de jó, mások is...!
2009. szep. 19. szombat 10:29
/Kis cikázó pontok az égen/

Nem véletlenül kerestem rá erre a megfogalmazásra. Én is gyermekkorom óta látom ezeket és most éppen utána néztem, hogy van-e ilyesmi infó másoktól észleléséből eredően is. (Anno, kérdeztem a szüleimet, hogy mik ezek, - azt a választ kaptam, hogy az angyalok.)
Később hagytam magam megdumálni hogy ezek a szemben keletkeznek. De ez nem igaz, mert fejmozgással teljesen egyértleműen kijön, hogy kívül vannak az emberen és úgy tűnik, nagy távolságban.

Ha az ember követni próbál egyet, csak rövid ideig sikerül, aztán mint a gyors rovarok belódul olyan sebességre hogy elvesz a követés számára.
De én nem tapasztalom, hogy fárasztó lenne, órákig is nézhetném, egyébként meg nincs energia látásom, nem látok fényszerúen semmit, (bár érzékelésem van és az irányérzés valahol a szemben keletkezik), de fényként csak kevésszerláttam furcsa ködszerű foltot.

Számomra ezek olyanok mintha élőlények lennének. A "cikkázó energia" nehezen érthető valami.
Esetleg az, hogy az energia lökdös valamiket, - ami tehát nem maga az energia, - az még inkább tudna érthető lenni. (Azt hiszem a hőmozgás festékszemcséket ugyanilyen látványt létrehozva lökdös.)

Nagyon kíváncsi lennék, hogy másokkal együtt nézve ugyanazt az égdarabot, vajon ugyanazt látnánk-e?
Egyébként, valaki aki jól tud angolul, nem nézne utána, hogy van ennek nemzetközi irodalma?

Till