Tunduska teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Tunduska teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Onutálat, kontra onszeretet
2017. szep. 30. szombat 16:30
/Miért van szükség a rosszra?/

Kedves ,, Senki,, ... ( bár én szívesebben szolítanálak máshogy...mondjuk pl. a saját neveden) ...

Nem nem vagy az,aminek leírod Onmagad. Legeloszor is ami mindjárt szemet szúrt nekem a cikk elején , az a neved, ahogy szolítod Onmagadat. Kérlek változtasd meg. Nem,nem vagy ,,Senki,,. VALAKI vagy...EMBER elsosorban, és értékeld,becsuld meg Onmagad.
Sokszor ,évtizedeken keresztul így gondolkoztam én is, beleestem ebbe a hibába, mert onértékelési problémáim voltak...(még azért vannak) :) de dolgozom rajtuk :)
Amíg nem fogadod el Onmagad, amíg nem szereted Onmagadat olyannak , amilyen vagy, ,addig folyamatosan rosszul fogod Magadat érezni. Változtatni kell, mert az ido csak megy,repul folottunk, és ne akarjuk így, ilyen negatív gondolatokkal ,érzésekkel , torténésekkel leélni az életunket, majd a végén rádobbenni arra, és jo nagyot a homlokunkra csapni,és azt mondani ,hogy ,, ááá, de elszúrtunk mindent, pedig lehetett volna másképp is csinálni,, ....
Nagyon sok kudarc, csalodás, és tapasztalat után jutottam el ezidáig. De megérte változtatni, megérte más szemszogbol szemlélni a dolgokat, és elfogadtam dolgokat, amiken nem tudtam változtatni. Megbarátkoztam veluk,megbarátkoztam onmagammal,elfogadtam onmagamat,másokat, helyzeteket-szituáciokat olyannak , amilyenek... aztán lassan minden kezdett jora-jobbra fordulni. Amik torténtek Veled, mind-mind tapasztalatok, amikbol tanuhatltál, és levonhattad a konzekvenciát, és most valoszinuleg megértél arra,hogy változtass az életeden. Mostmár rájottél,és tudod, hogy mit nem akarsz, hogyan nem akarsz ,,csak úgy,, tétlenul tovább folyni az árral eggyutt. Rájottél,hogy változtatni kell valahogyan,valamiképpen, és ez már fél siker és ongyogyulás,mert ráléptél a helyes útra. Bizonyos dolgokat pedig el kell fogadni,kész tényeknek venni, vagy el kell engedni, másképpen nem fog jonni a változás. Nagyon hosszú út ez,de megéri elindulni rajta.
Kivánok Neked sok sikert,és bátorságot,hogy meg merd lépni azokat a bizonyos lépéseket.

Udvozlettel : Egy útját kereso , (Tünde ) :)