admacs teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

admacs teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Az Út vagy a Cél?
2009. júl. 05. vasárnap 17:32
/Mi a fontosabb, az út vagy a cél?/

Célra szükség van, hiszen minden valamerre változik. A Cél egy jövőkép az elménkben. Az Út, a Lépés az egyetlen ami összeköt az Itt és Most-al.
Csak az Út van!
A Lépés... a Most.

Itt és Most
2009. júl. 05. vasárnap 16:30
/ITT és MOST/

Köszönöm...

Féltékenység
2009. júl. 05. vasárnap 02:19
/Mi a véleményed a Féltékenységről?/

Ha csak nem vagy egy megrögzött féltékeny típus, akkor valószínű hogy féltékenységednek van némi alapja.
Vagyis valami nincs rendben a kapcsolatodban. Ilyenkor nem árt átgondolni, hogy valójában mi az ami hiányzik Neked, vagy mi az ami a másik félnek hiányozhat?

A Te szempontodból, nagyon fontos tudni, mi az amit elvárnál a másiktól, mert az egyben válasz és útmutatás önismereti téren, hogy mi az amihez a boldogságodat kötöd. Mi az ami nélkül boldogtalannak érzed magad. És elvárod a másiktól hogy Ő megadja neked.

Ha nem használ(od)játok fel kapcsolatotokat az önismeretben való fejlődéshez, azaz a tudatosságotok fejlesztéséhez, akkor a kapcsolat nem egyéb mint egy egyszerű üzlet. Valamit adok, hogy valamit kapjak.

Tulajdonképpen minden kapcsolat, akkor kezd "megromlani" amikor nem kapom meg azt amit elvárok cserében azért amit adok.

Lehet hogy nagyon súlyosnak hangzanak ezek a szavak, de sajnos a "szeretetek" ilyen üzletek.

A szerelemben, két Ego egyé olvasztja határait. Ezért van az hogy a szerelmesek elkülönülnek a többiektől, és együtt érzik egésznek magukat. Mindenki mást kirekesztenek. Az egós önzés csak kijjebb tolta határait.

A Szeretet mindent és mindenkit befogad. A határok leomlanak... és semmi sem az Övé... mert minden az Övé... mert minden Ő.

Ego
2009. júl. 04. szombat 01:37
/Ki vagy Te valójában?/

Ha az ember megfogalmazza, illetve "kigondolja" magát, azt csakis az ego -val teszi. Ha az ego-t nem keveri bele, akkor csak halgatni tud. Legfeljebb érezheti Önmagát.