lotuszvirag teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

lotuszvirag teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
kedves Noa,
2009. aug. 11. kedd 11:36
/Betegségek lelki oka/

gondolkodtam, hogy honnan is ered mindez a tokeletesseg utani vagy.....engem egyszeruen ugy neveltek, hogy tokeletesnek kell lennem, maskent nem vagyok eleg jo......mig gyerek voltam, ezzel soha nem is mertem szembeszallni...hiszen az talan a letemet veszelyeztette volna.......ez visszont egy ordogi kor....hiszen tokeletesseg nem letezik, tehat ez az elvaras csak arra volt jo, hogy elhitettek velem, hogy tulajdonkeppen semmirevalo vagyok.

ez az egesz beleivodik az emberbe akarva akaratlan......es felnottkent is ez tovabbra is bennem elt.

akit talan soha nem kenyszeritettek arra hogy a tokeletesseget hajszolja, annak csak egy kerdes, hogy mire is jo ez....aki eli ezt annak viszont egy kicsit mas az abra mert nem nagyon letezik mas valsztasa, sot amikor tudja mar hogy van mas valasztasa, akkor sem konnyu ezt vegkepp levetkozni......

lotuszvirag

Kosz a valaszt,
2009. aug. 01. szombat 21:58
/Betegségek lelki oka/

elgondolkodom rajta mindenkepp!

szeretettel
lotuszvirag

hatfajdalom
2009. aug. 01. szombat 02:24
/Betegségek lelki oka/

Szia, Sanyi,

tobb problemara is keresem a valaszt.
az egyik a hatfajdalom, ami nagyotemeles (zongorat cipeltem) kovetkezteben alakult ki, de mar azelott is diagnosztizaltak gerincbol eredo fajdlamakkal, amik a bal karomba es a mellkasomba sugarzanak ki neha, sot meg a labamba is...es ez mar kb 16 eves korom ota jelentkezik valamilyen formaban....

sok fizikai munkat vegzek es korabban sportoltam is ami megeroltetonek bizonyult mert amikor tinedzser koromban a heti haromszori edzesekkel felhagytam, a labamba sugarzo fajdalom is megszunt....
kesobb visszatert a kar meg hat-fajdalom. voltak teljesen fajdalommentes eveim(pl foiskolai evek), de hajlamos vagyok a tulhajszolasra....sokszor viszont nem a munka, hanem valamilyen erzelmi hullamvolgy kovetkezteben is fellep a fajdalom a hatamban vagy a karomban.ja es a sok utazas meg a nehez utazotaskak is hozzajarultak az egeszhez.

a teljseitmenykenyszerem es a tulhajszolasra valo hajlamom egyebkent meg gyermekkoromba nyulik vissza, barmit teszek, a tokeletessegig kell vinnem, maskent nem vagyok elegedett magammal.sokszor viszont a fajdalom leallit.

a masodik problema a pattanasok amik tinedzser korom ota soha nem multak el(most 30 vagyok)

es a harmadik a romlo latasom, ami szinten a tinedzser korban kezdett jobban romalani(bar mar regota nem a volt a legelesebb).

olvastam mar lelki okokkal kapcsolatos konyvet de a gyakorlatban nem igazan javult pl a latasom es a pattanasoktol sem birok szabadulni hosszu tavon, bar kiegyensulyozottabb heteimben egy idore eltunnek (pl mikor kepes vagyok mely szeretetet atelni valaki irant).

udv
lotuszvirag