csipa27 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

csipa27 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
A vonzás törvénye!
2009. aug. 22. szombat 17:53
/Hogyan legyen hitem a vonzás törvényében?/

Neked sikerült? Egy évvel ezelött olvastam elöször A titok c. könyvet! Egészen addig nem hittem az ilyen fajta dolgogban, söt kinevettem a barátaimat amikor erröl beszéltek! Egyre jobban bele merültem a könyvbe és rájöttem, hogy mindig igy éltem az életem csak nem tudtam rola! Középiskolás korom ota minden sikerül amit eltervezek és szeretnék! Azota, hogy olvatam a könyvet már tudatosan alkalmazom a vonzás törvényét!

Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el A titok c. könyvet!

Az életed tábláját Te irod tele, méghozzá azzal amivel akarod!!!

Üdv.: Nika

Csak egy érv a sokbol!!!!!
2009. aug. 22. szombat 17:02
/Mi a véleményed a MŰMELLről?/

Voltál már terhes? Megereszkednek a mellek, csunya ráncos lesz a has stb.... Lehet, hogy elötte jol érezte magát az illetö a börében és ahhoz, hogy ez megint igy legyen, szüksége van egy ilyen mütétre! Ezt nem itélem el! Az már szerintem gáz, ha a milliomos csemete jo dolgába nem tudja, hogy mit csináljon és megnagyobbitja a melleit! Na ez felesleges! De egy terhesség után, egy auto baleset, egy fiatal kori rák...... Öket megértem és támogatom is!

Üdv.: Nika!

Ki hogyan érzi!
2009. aug. 22. szombat 16:53
/Mi a véleményed a MŰMELLről?/

Ha az illetö hölgynek attol lesz önbizalma, hogy egy-két számmal nagyobb melltartot hord, akkor hajrá! Persze bizonyos határokon belül! Valoszinü könnyebb lesz magát elfogadnia, boldogabb lesz és jobban fogja magát érezni a visszajelzésektöl! Innentöl kezdve könnyebben tudja alkalmazni a vonzás törvényét!

Üdv.: Nika!