Fodor Ilona teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Fodor Ilona teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
energiaérzékelő tanfolyam 2010.02.27.
2010. febr. 28. vasárnap 18:08
/Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények) /

Kedves Hermess!
Hálásan köszönöm a tegnapi napot! Nagyon sok új tapasztalatra tettem szert! Az elméleti anyag remekül felépített, pontos, precíz, korrekt munka volt! Ja, és ráadásul 100%-kig érthető szerintem, még annak is aki eddig nem nagyon foglalkozott az ember energetikai felépítésével! A gyakorlatok is nagyon "ültek"! :-)) Semmi hókusz-pókusz, ahogy mondtad, egyszerűen elsajátítható és gyakorolható mozdulatok voltak, amelyeket bárki, aki affinitást érez hozzá, bármikor el tud végezni, ha szán rá időt és "energiát"! :-))
Ami számomra még nagyon pozitív volt, hogy a tudást Te átadni akartad és nem misztifikálni azt, amit már Te elsajátítottál! Le a kalappal előtted!!
Remélem, hogy a többi tréningen is találkozunk, ha Isten is úgy akarja Veszprémben!! Nagyon szívesen részt vennék a többi előadáson is, mely szerintem Mindenki épülésére és fejlődésére szolgálna!
És még egy dolog: külön értékelendő az a kezdeményezésetek, hogy a tanfolyam díját úgy állapítjátok meg, hogy a szűkösebb költségvetésből élők, de ezek a témák után érdeklődők számára is elérhetővé váljon a tanfolyam. Ezt azt hiszem még sehol sem tapasztaltam!!!
Még egyszer köszönöm az élményt és a tudást, amit adtál!
Üdv. Fodor Ilona, Gárdony