Főnix64 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Főnix64 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Az Energia érzékelő tanfolyamhoz...
2010. máj.. 24. hétfő 14:10
/Energiaérzékelés tanfolyam (vélemények) /

Évekkel ezelőtt csikung-oztam, és ott már tapasztaltam energia áramlást. Aztán később a feltétel nélküli szeretet fényét tapasztaltam egy másik mester segítségével, vezetésével. A mostani alkalom hosszú kihagyás után úgy hatott rám mint a villámcsapás! Egy nagyon összeszedett, felépített tematikával végigvitt hétvégét töltöttem el Zoltán és a többiek társaságában. Az előadó nagyon felkészült és lelkiismeretes! Számomra nagyon sok mindent helyre rakott amit az utóbbi 10 évben tapasztaltam és csipegettem ilyen-olyan tanfolyamokon. Talán értem, hogy miért vagyok olyan amilyen. Értem, hogy bizonyos területeken másfajta sebességgel fejlődünk. Oda fogok figyelni, hogy a fejlődésemet tudatosan segítsem. Kívülről már régóta figyelem magamat.
A tapasztalataim nagyon jók. Az ismeret magas szintű és bőséges volt, ezért a jegyzetemet és a kapott anyagot újból átnézve még jobban el fogok benne mélyedni. A testi és lelki gyakorlatok oldódást és töltődést adtak!
Csak ajánlani tudom annak aki fejlődni akar, kérdései vannak saját magával kapcsolatban vagy éppen a környezetét szeretné megérteni. Megerősítést kaptam az életfeladatomhoz is. Még egy érdekesség: egyik nap angyalkártyán "Energiamunka" - ezt húztam. Utána itt akartam tarot kártyát húzni és ott volt előttem az Energia érzékelő tanfolyam linkje! Na ugye!!!!!!!!!!!!!!! Persze egyből jelentkeztem.
Sok csodát kívánok mindenkinek aki jelentkezik egy ilyen hétvégére.

Mivel nincsenek határok és minden Egy......
Végtelen szeretettel...