drifter teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

drifter teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kioktatás
2010. máj.. 24. hétfő 14:07
/Kioktatás/

Sziasztok ! :)
Néhány napja találtam csak rá erre a kiváló oldalra, és azóta olvasgatom a blog bejegyzéseiteket (és ma regisztráltam is). Tehát egynéhány bejegyzésedhez volt itt szerencsém a napokban Anita, és olvastam azt az "ominózus" bejegyzésváltást is, aminek révén (gondolom) megszületett ez a blog itt.
Szóval én nem tapasztaltam semmiféle kioktató jellegű felhangot az írásaidban. Sokkal inkább a bölcs vélemény nyílvánítás jellemző az írásaidra, amiért is így látatlanban (ismeretlenben) is tisztellek téged.
Ahány ember, annyiféle vélemény és persze szemléletmód. Szerintem a tudatossági szintek állapota meghatározza azt is, hogy ki mit fog fel kioktatásnak, vagy éppen vélemény nyilvánításnak, esetleg segítség nyújtásnak. Azok az emberek akik elindultak önmaguk "kiaknázásának" tudatos útján, úgyérzem egyre kevesebb dolgot kezelnek ego-szabta vehemenciával, és több bennük a lojalítás egy másik ember irányában, még akkor is, ha olyat mond az a másik ember, ami az ego számára nem túl kellemes. Aki meglátja a dolgokban a valós indíttatást, az akár gyors fejlődésre is képes lehet. Aki viszont hátsó szándékot tapasztal bennük, az előtt még hosszabb "út" áll, az egós elemek lemorzsolása tekintetében. Tehát hozzájuk azthiszem több türelem kell. Ennyi röviden :)