shadow187 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

shadow187 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Mantra
2010. nov. 21. vasárnap 13:36
/2012-Vagy a Hinduizmus jóslata?/

És még egy kellemes mantrát is ajánlanék az olvasók figyelmébe ... nekem tetszett a "gayatri mantra" egy modernebb feldolgozásban.

http://www.youtube.com/watch?v=YW8IjcOWtlI

Sambodhi Arayika - Shadow187

Az én véleményem, hogy a világvége már elkezdődött és
2010. nov. 21. vasárnap 13:31
/2012-Vagy a Hinduizmus jóslata?/

Az én véleményem, hogy a világvége már elkezdődött és csatlakozom az előttem szólóhoz is miszerint az aranykor párhuzamosan fut ... Miért is ?? Azért mert a mai buddhik, jogik, stb. ők mindig is az aranykorban éltek tudatban legalább is ... de ha tudatban ott tudsz élni akkor nem a romlást látod magad körül hanem fényt ... és ide tennék egy idézetet csak, hogy értsétek amiről beszélek ... --“Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.” (Buddha)--
Az hogy a Dharma ezt a létet eredményezi a fizikai világban azt csakis azon embereknek köszönhetjük akik elhozták ezt a kort és azoknak ki ezt folyamatosan fenntartják így gátolva az igaz aranykor eljövetelét ... Ezt sem a buddhik sem a jogik ect. nem tudják megváltoztatni világi értelemben, de a saját környezetükre is rá nyomja a bélyegét ... Viszont ez a bélyeg nem gátolhat minket a szellemi felemelkedésben és a megvilágosodásban amivel elérhetjük a kezdeti aranykort és szétsugározhatjuk a környezetünkre is, hogy ők is továbbvihessék ... Így fut párhuzamosan a két kor. Az én meglátásom hogy a világvége nem misztikusan megírt jelenségek képében fog lejátszódni, minthogy a tanok sem mindig szó szerint értendőek hanem van egy mély-értelme. Ha ezt rá tudod vetíteni a jelen korra meglátod az igazi apokalipszist. A vízhiány a 3. világban ... a háborúk szintén ott és a "hideg háborúk" fajok, népek, népcsoportok, vallások közt.
Valamint még annyit fűznék hozzá a témához, hogy sem a hinduizmus de legfőképp a buddhizmusban nem beszélhetünk "istenekről" ezen ideológiák, tanok "vallások" nem beszélnek egyik ponton sem ilyesmiről ... természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincsenek felsőbb hatalmak ... csak az amit mi képileg megjelenítve látunk pl.: Kali ... az nem maga egy személy vagy egy isten hanem egy korszak, egy esemény stb. mint a "keresztény-nyugati világban" a halál jelölése a kaszás csontváz gót szerzetesi göncben ... minden "istenség" mögött a mély-értelmet kell meglátni és megérted a tanítását, ideológiáját ennek a nézetnek "vallásnak, vallásoknak". Akkor fogsz tudsz igazán látni és megérteni ezeket a dolgokat, ha legalább csak addig míg ezzel foglalkozol kibújsz egy kicsit a nyugati szellem és a mindennapok burkából.

Mindenkinek békés és kellemes napot kívánok!
Valamint ajánlanák a figyelmetekbe egy szúrát angol és telugu nyelven van feliratozva a szúra éneke telugu nyelvezetű érdemes elolvasni és értelmezni az angol szöveget. Ha valaki esetleg nem beszél olyan jól angolul akkor annak ajánlom a Google fordító alkalmazást és a dal linke után a szöveg is megtalálható.
http://www.youtube.com/watch?v=BOK8f7ZymDI&feature=mfu_in_order&list=UL -- dal (telugu - angol)
http://www.drba.org/dharma/heartsutra.asp -- szöveg (angol)

Sambodhi Arayika - Shadow187