tanika teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

tanika teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
jóga-tantra
2013. júl. 06. szombat 12:18
/Tévedés a tantrikus út értelmezésében/

Szia Csaesz, Megkérdezhetem, milyen jógairányzattal ismerkedtél meg? Azért kérdezem, mert én is megismerkedtem eggyel, és hasonlóan érzek, mint ahogy leírtad. Mindig a nyugalom, béke állapotában lenni, nem vezet elfojtáshoz? A táplálkozási tilalmak szintén ott vannak.
Bennem egy kérdés merült még fel, Istent mióta érdekli, hogy eszek-e hagymát, fokhagymát stb.. Csak mert ezek tiltottak ennél az ágazatnál.

gyökér ok
2013. márc. 18. hétfő 17:41
/Domoszlai Katalin/

Szeretném megkérdezni gyökér okkal kapcsolatban, hogy több gyökér ok van-e vagy csak egy? Pl. Külön gyökér okai vannak a bűntudatnak, haragnak, párkapcsolati gondoknak, hivatásbeli elakadásnak stb., vagy minden egy konkrét gyökér okra vezethető vissza?
Előre is köszönöm a válaszokat!

akasha-betegség
2013. márc. 05. kedd 18:29
/Betegségek lelki oka/

Sziasztok,
A sirály csomagok között láttam a gyorstanulás programot, és hogy akashából lehet lehívni különböző információkat betegségekkel kapcsolatban. Milyen tapasztalatok vannak ezzel? Tényleg működik? Vagy elsődlegesen a lelki okot kell megszüntetni? De ezzel rá lehet segíteni?
Medence, csípőfájdalom, nyálkatömlő gyulladásról lenne szó.
Köszönöm előre is a válaszokat.

Kedves Éva, Köszönöm válaszod! Érlelgetem. A kötődés mindig
2013. márc. 01. péntek 16:34
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Kedves Éva,
Köszönöm válaszod! Érlelgetem. A kötődés mindig feljön, így azzal /is/ foglalkoznom kell. Csak néha úgy érzem, mindennel foglalkoznom kellene, önelfogadás, önszeretet, múlt elengedése, kötődések elengedése stb., és jön egy káosz, hogy akkor most mivel is?:)
Talán túl gyorsan akarok változni, türelmetlen vagyok..

Kedves Katalin, Köszönöm válaszod, sok mindenre rávilágított
2013. febr. 27. szerda 18:39
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Kedves Katalin,
Köszönöm válaszod, sok mindenre rávilágított dolgokban. A kérdések betaláltak.
Igazából, ami éppen van, sosem jó. A nagy lelkesedéseket mindig kiégés követi.
Mindig új dolgokra vágyom, főleg tanulni, tágítani a tudásomat, ismereteket szerezni. Talán ennek az ikrek aszcendensem is az oka. Bár leginkább autodidakta módon tanulok..
Vonz, hogy megismerjem önmagam, az emberi lélek megismerése minden oldalról megközelítve, hogyan lehet teljes értékű emberré válni, gyógyulni.
Talán azt hiszem, hogy a hivatásban lehet kiteljesedni, de lehet, hogy ez csak egy téves illúzió, mert magamban kell a teljességet elsődlegesen megtalálnom, de azt nem könnyű.
Az ego tényleg bele tud kapaszkodni dolgokba, ezt érzem is magamon.
A belső bölcsességemet egyszerűen nem érzem, nem hallom meditációkban. Próbáltam többször, de semmi nem jön.
Amit a sirály csomagokból rendszeresen csinálok, szívnyitás meditáció, önelfogadás, őszinteség növelése, felelősség vállalása, valamint most ráálltam a múltbeli dolgok tisztogatására, mert ott rengeteg tisztítani való van. A sok kudarc miatt. Tervezem a belső gyermek gyógyítását is, de ahhoz még nincs meditációm.
Még nem érzem az igazi vágyam, csak annyi tisztult le, hogy minden olyan dolog érdekelne, amiben ott a lelki fejlődés lehetősége vagy a tanulás lehetősége is egyben, és anyagilag is kifizetődő. De ilyet még nem találtam..:)

Köszönöm válaszod, bár még teljesen nem látom ezt a dolgot.
2013. febr. 26. kedd 18:42
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Köszönöm válaszod, bár még teljesen nem látom ezt a dolgot. Vizsgáljam át az alsó 3 csakrát, és azokat a minőségeket, amiket ott találok, mediben megnézni gondolom, és elengedni.
Elkezdtem a sirály csomagokkal dolgozni magamon, de tudom, ez több éves munka, vagy még annál is több.:)
A hivatás dolgot sem látom át teljesen, mi az, ami az én lelki fejlődésemet is szolgálja /bár minden szolgál minket (vagy leépít:))/, szóval ami a fejlődésemet szolgálja, értelme is van, örömöt is lelek benne, anyagilag is kifizetődő, esetleg másokat is szolgálok vele. Addig is míg letisztul, marad a belső munka..:)

életcél
2013. febr. 08. péntek 10:17
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Kedves Éva,
Ez egy jó megközelítés volt számomra, ahogy leírtad, érthetőbbé tette számomra.
A felszálló holdcsomópontom a skorpióban van. Ahogy olvastam, az elengedést, a dolgokhoz, anyagiakhoz, emberekhez, érzésekhez való ragaszkodások elengedését, kell megtanulnom. De ezt hogy lehet összeegyeztetni az életcéllal? :)

életcél
2013. febr. 07. csütörtök 17:58
/Nem találom az életcélom, te hogyan lelted meg?/

Engem szintén érdekelne az életfeladat Hivatás is lehet életfeladat, amelyben kiteljesíti önmagát az ember? Vagy az életfeladat elsődlegesen szellemi dolog? Pl. anyagi dolgokhoz való ragaszkodás elengedése, vagy ragaszkodások elengedése emberekhez, érzésekhez? Vagy ezek csak részfeladatok az életben? Az életfeladat maga a tanulás, a lelki fejlődés? A munka, (az a munka, ami nem a hivatásunk), csak eszköz?

frontérzékenység
2012. okt. 20. szombat 10:50
/Betegségek lelki oka/

Frontérzékenység milyen lelki okra vezethető vissza? Mit lehet ezzel tenni lelki síkon?

betegségek lelki okai- karzsibbadás-fülzúgás
2012. ápr. 16. hétfő 15:51
/Betegségek lelki oka/

A visszatérő éjszakai karzsibbadásról esetleg van információtok? Melyek a lelki okai? A fülzúgás lelki okai is érdekelnének. Azt tudom, hogy ilyenkor nem akarunk meghallani vmit. Esetleg mit lehet vele tenni a gingko biloba szedésén túl? Ötletek?
Köszönöm előre is a válaszokat!