Zita79 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Zita79 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
elfogadás
2010. dec. 16. csütörtök 14:44
/Torz tükörkép/

El kell fogadnod magad.Nekem is van egy sérült gyermekem igaz egészséges a testvére és van rajtam 12 kg és jól érzem magam.Neked is el kéne fogadnod magad.

kűlsőség,elfogadás
2010. dec. 16. csütörtök 14:32
/Torz tükörkép/

Szerintem ezzel foglalkozol valami helyett mármint a külsőddel.Csoda,hogy a környezetet ennyi panaszkodás mellett is elfogad.ÚGY viselkedsz mint tinédzser.Fogadd el magad!!

Őszinteség!
2010. dec. 16. csütörtök 13:53
/Mennyire legyünk őszinték?/

Valaki zokon veszi azt is ha a párja közli az ágyban a kedvesével,hogy ez nem esik jól vagy másképpen esik jól.Elsősorban férfiakra gondoltam mert azokkal volt dolgom.Valaki néhány őszinte építő kritika után elköszön.Elhangzanak ilyen szövegek,,túl sokat akarsz drágám", ,,a sex nem minden",,a nők amúgy is nehezebben mennek el",,márpedig úgy kell csinálni ahogy csinálom a pornó filmbe is úgy csinálják",,majd legközelebb sikerül"EZEK olyan kibúvó szövegek.OLYAN is volt igen aki a gyakori sexigény miatt igen.
Az őszinteségnek mindenre ki kell terjednie.

Őszinteség!
2010. dec. 15. szerda 18:28
/Mennyire legyünk őszinték?/

LEGYEN ŐSZINTE az ember és egyenes de ismerje a határokat.Nemtartom szép dolognak például ha valaki folyamatosan tudatosítja párjával az öregedés jeleit.
a protokol ,az illem is háttérbe szorítja az őszinteséget.Nagyon szívesen megmondanám vendégségbe,hogy utálom a birkapörit de valószínű bunkónak néznének vagy ha valakitől olyan ajándékot pl. ruhát kapok amit föl nem vennék akkor is megmondanám de volt már egy korábbi pasim kishíján kidobott miatta.EZ vonatkozik a sexre is.

gyermekvállalás
2010. dec. 14. kedd 18:20
/40 éves kismama/

Nem minden esetre értettem de van valóság alapja.Énis büszke vagyok arra,hogy 31 évesen két gyermekem van.

szülés
2010. dec. 14. kedd 17:00
/40 éves kismama/

ÉN egy tipikus hypohonder meghalni készülő nő vagyok és annyira vágytam a gyerekre,hogy nemérdekeltek a félelmeim.Az első gyermekem autista lett az első páromtól és a mostaniba olyan szerelmes voltam és vagyok,hogy akartam másodikat is.EGYébként egészséges vagyok de ha lenne valamilyen betegségem az sem lenne akadály szerintem mikor cukorbetegek,magasvérnyomásosak,pajzsmirigybetegek,trombózison átesettek is szülnek és élnek utána egészséges gyermekkel.A legtöbb betegség (néhány kivétel)sem akadály ha karban van tartva kivéve a kezelhetetlen meddőség meg ha kivették valakinek a méhét.

szülés
2010. dec. 14. kedd 16:39
/40 éves kismama/

Szerintem a mai technika mellett ritka ha valaki meghal a szülésbe.Szerintem a közút veszélyesebb.

gyermekvállalás
2010. dec. 14. kedd 16:33
/40 éves kismama/

NAGYON EGYET ÉRTEK!HA VALAKI NAGYON AKAR GYERMEKET MEGTALÁLJA MÓDJÁT.Lehetőség szerint elkerüli a komolytalan,csavargós nem apa típusú férfiakat.HA több kettőnél akkor nemveszi be a tablettát és terhes lesz ami sokak szerint mocsok dolog de szerintem annyira nem.Az első gyermeknél úgy tettem és a párom úgy örült a gyereknek mint az életének.Ha egy férfi nem akar gyermeket az imádott nőtöl ott már el lehet gondolkozni.Személyes tapasztalat ,hogy aki imádja a párját az családot akar ha meg nemakar akkor keres olyan nőt aki szintén nemakar.EZ az egész itt nekem egy tanult tehetetlenség.

nemértem
2010. dec. 14. kedd 15:37
/40 éves kismama/

ha komolyak voltak a régebbi kapcsolatok akkor miért nem volt egyik pasi sem alkalmas az apaságra?

félrelépés
2010. dec. 14. kedd 14:49
/Megbocsájtható-e a megcsalás, a hazugság?/

Nagyon sajnálom,hogy így vagy a férjeddel. Nemis értem miért jöttél vele össze. Egy párkapcsolat nem működhet és halálra van ítélve ha a felek nincsenek lelkileg intim viszonyba.Egy párkapcsolaton belül aligha lehet tabu téma.A sexet is illik mmegbeszélni ha valami nem stimmel.Az őszinteség mindenre kiterjed.Nekem is volt olyan barátom aki nem szerette az őszinteséget és az egyenességet nem is tartott sokáig főleg mikor az se teccett neki mikor én voltam őszinte.