Cinderela teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Cinderela teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
költözés
2011. ápr. 18. hétfő 19:22
/Álomfejtés/

Sziasztok!

Van egy érdekes álom-élményem, ami nem hagy nyugodni.

Nagyon nagy házba kötöztünk vidékre, egyik pillanatról a másikra. örültem a nagy térnek, de a hálószobám koszos volt, a ház romos volt kissé. A fürdőszoba úgy nézett ki mintha valaki lakott volna ott és elhagyta volna. Rozsdás volt a fürdőkád.
Vissza akartam a jelenlegi lakásunkba költözni. Felszálltam egy buszra, amin tömeg volt, visszamentem Budapestre. Kiderült nem is lakunk messze a lakásunktól. Amikor visszamentem, az előző lakók voltak ott akik kedvesek voltak, megvendégeltek. Kétségbe estem, hogy elveszett az otthonom. Utólag azzal is megelégedtem volna. Azután visszakerültem a legelső lakásunkba, ami nagyon pici volt. Az új bútoraim miatt nem lehetett elférni. Szüleim pedig állították hogy így lesz a legjobb.

Érdekes hogy a két végletet éltem át. Továbbá meditáltam később hogy megértsem, de végül a meditációm során az álomvilágomba kerültem. Kész őrület volt. Rengeteg régi álmot fel tudtam idézni, mivel a terek összefüggnek és az érzések, szimbólumok. Van egy álombeli városom ahol sokat utazgatok, sokat álmodok villamos-metró-buszról, hogy rajta utazok, de mindig a végtelenbe tartok. Szóval, ez az élmény, hogy rengeteg álmomat egybe megláttam, felzaklatott. Mi a véleményetek? Mit jelenthet?