Lizi43 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Lizi43 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nagyon nehéz ez az egész
2013. máj.. 16. csütörtök 12:21
/26 éve tartó szerelem/

Hát tudjátok nagyon nehéz ez az egész.
Elköltöztem nagyon közel lakok hozzá, de szinte egyáltalán nem találkoztam azóta vele, ill. futólag láttam egyszer kétszer.
2011-ben jó összevesztünk levélben, azóta nem beszéltünk a névnapomra kaptam SMS-t de nem beszéltünk.
Most majdnem 2 év után újra felbukkant, eljött a 40km lévő munkahelyemre és ott kereset meg, megint naponta többször hív telefonon. De kijelentette nem akar elválni fél felborítani mindent, legyünk barátok, és szerinte a barátságba bele tartozhat más is.
Ne akarok csak szerető lenni, nem tudom mitévő legyek, ill. tudom, szerető az nem, de azt hogy, szeretem Őt azt tudom, és ezért borzasztó ez az egész.
Nem értem miért csinálja, mire jó ez az egész, ha nem tud elszakadni a feleségétől, akkor miért lukadunk mindig ide ki.
Megint kérném a meglátásotokat.

Meglátásotokat és hozzá szólásotokat szeretném még kérni. A
2012. jún. 28. csütörtök 15:35
/26 éve tartó szerelem/

Meglátásotokat és hozzá szólásotokat szeretném még kérni.
A történtek után jól összevesztünk pár hét után megint elkezdünk levelezgetni nagy ritkán telefonálgatni, ha én nem kerestem akkor Ő kereset ha Ő nem akkor én.
Amikor összevesztünk akkor Ő azt írta, hogy szereti a feleségét, de én kérdem ha szeretünk akkor hogyan tud egy másik nővel ágyba bújni és azt mondani nincs egy csöpp lelkiismeret furdalásom sem, hogy megcsaltam a feleségem egyáltalán nem bántam meg.
Vagy csak én vagyok ilyen konzervatív naiv, ha szeretek nem tudom megcsalni, nem tud beférkőzni egy harmadik.
Most azzal szórakozunk minduntalan azt kérdezgeti jól vagyok-e mi van velem? de, hogy mire kíváncsi konkrétan azt nemmmm többszöri kérdésemre sem. Rég is ezt csinálta velem szakított és utána nap mint nap érdeklődőt amikor én a kibékülést hoztam szóba eltűnt majd kis idő múlva újra előkerült így szórakoztunk 1 évig.

„Bevonztál egy régi, jól ismert gyenge karaktert A tükör a
2011. aug. 04. csütörtök 10:13
/26 éve tartó szerelem/

„Bevonztál egy régi, jól ismert gyenge karaktert A tükör a tudattalan világodra mutat rá. Segítséget ad ahhoz, mit kell elfogadni és feldolgozni saját magadban, ha ez a folyamat teljes, többet ugyanilyen helyzetet nem vonzol be Véleményem szerint a Béla tulajdonságai amiket nem tudsz elfogadni Téged tükröznek.”

Ezekre szeretnék még bővebb kifejtést magyarázatott kapni mit jelent mi az hogy bevonzottam, engem tükröznek stb.?

„Elképzelhető, hogy csak ezért bukkant fel, hogy tükröt
2011. júl. 24. vasárnap 18:28
/26 éve tartó szerelem/

„Elképzelhető, hogy csak ezért bukkant fel, hogy tükröt mutasson.”
Nem értem ezt a mondatod ha lehet részletesebben.
A szex kérdés nem értek egyet vele mert nem Ő utasít el hanem Őt utsítják el.

Nem erősek a szavak de én ezt Bélától negatív értelemben veszem,
2011. júl. 21. csütörtök 16:49
/26 éve tartó szerelem/

Nem erősek a szavak de én ezt Bélától negatív értelemben veszem, engem nem érdekel a külső (burkolta) engem a belső érdekel de valóban még az elején a régi Béla belsőjére emlékszem.
De nekem annyira furcsa hogy leértékeli magát amikor nem csak a külső számít és kérdezem ki tette ilyenné? és miért? a beszélgetéseinkből kiderült, hogy otthon rendszeresen nevelik ezt nem így azt nem úgy és így nem lehet viselkedni és szégyellek veled menni. Kérdezem én egy felnöt intelligens férfit miért kell nevelni? ( Tavalyi év végén egy bevásárló központban véletlenül össze futottunk én messziről megláttam és mivel engem fájón érintette, hogy más lett a párja ezért kikerültem őket de amit láttam az igazolja amit Ő elmesélt az életéről (tudom egy futó találkozásnál nem lehet megítélni két ember kapcsolatát de talán még is látszik az, hogy kommunikálnak milyen a testtartásuk és az egymással való viselkedésük)

Nem fogom a férjemre
2011. júl. 20. szerda 11:53
/26 éve tartó szerelem/

Ő kereset meg! Nem én Teljesen igazad van! Csak mielőtt komolyabbra fordult most, kértem mint barát rendezze a kapcsolatát! otthon. Én tartom annyira komoly és őszinte férfinak, hogy amit mondott azt el is hiszem neki régóta kihűlt kapcsolata van a nejével oly szinten, hogy a kezét sem engedi megfogni a feleség Ő attól fél, hogy a két szék közül a földre ül mert azt mondja hát a házasság az nem ilyen de kapok enni inni és nem bántott sosem de…..ill. fél, hogy kiábrándulok belőle mivel (én is látom mivel van szemem de az érzelmeim sokkal erősebbek és sokkal mélyebbek) Ő rajta meglátszik az öregedés megkopaszodott pocakos lett és nem tartja magát vonzó férfinek én szerencsésebb génekkel rendelkezem mert rajtam nem látszik meg a változás nem sokat változtam 17 éves korom óta, azt kérdezi „mért pont én, kellek egy ilyen bombázónak?”
A 15 kidobott év totál egyet értek csak az volt az akadályoztatás, hogy van egy gyermekem, akinek tervei voltak és egyetemre akart járni ötödikes kora óta, egyedül nem tudtam volna megadni azt a lehetőséget, amit így megtudtam, de nem a férjemre fogom, hanem meg kell, kellet várnom, hogy a gyerekem kész legyen és utána tudjak tovább lépni ezért nem teljesen tartom kidobott időnek.
Az általánosításoddal én is egyet értek. A szex? hát Ő annyira izgult, hogy…. de tényleg jó volt az is igaz lehet, hogy „feleségemmel ettől sokkal jobb”és még én hozzá teszem nem izgulok ennyire gondolhatja.
Mindaddig nem is volt gond, amíg a neje fel nem hívta akkor úgy láttam megijedt, hogy most lebukik.
Az „idő” hát igen annyira gyorsított, hogy alig bírtam követni a szüleinknek való megmondásra gondolok hozzá teszem Ő kérte azt is, hogy mondjam el én is és várta a reakciót amikor pozitív lett nagy örömmel fogadta, hogy az én szüleimnél is jól kezdődik az elfogadás.

A mostani cselekedetei?
2011. júl. 17. vasárnap 15:32
/26 éve tartó szerelem/

A mostani cselekedetei? Nagyon segítő kész mindenben pl. a beszélgetések folyamán kiderült, hogy a gyerekem írja szakdolgozatát azonnal felajánlotta segítségét mivel a szüleinek olyan foglalkozásuk van amiről a lányom szakdolgozata szol először nem akartam elfogadni mivel nem nagyon akartam beavatni a gyerekem (a gyerekem ismeri a szüleit Ők befolyással voltak a pályaválasztásában) aztán addig mondogatta, hogy csak elvitte és a szülők szívesen segítenek a gyereknek. Felajánlotta ha gyerek ott akar dolgozni ahol neki ismeretsége van segít neki elhelyezkedni. Engem az zavar, hogy Ő azt mondja, hogy szereti a feleségét de engem jobban szeret de nem tudja megmondani neki, nem értem, hogy 1 hó után miért kell így rohanni és amikor vevő lettem az elképzeléseire alig ír és azóta nem találkoztunk és még meg sem említi, hogy találkozzunk ezért érzem a kihátrálást igaz azóta egy hét telt el de lőtte egy héten háromszor találkoztunk és naponta 3-4 levél jött.

Hozzá teszem a gyermekem édesapja is tudna segítséget nyújtani a gyereknek, amit a gyerek kért is nagyon csúnya veszekedés lett köztük belőle és elzavarta a gyereket, hogy hadja Őt békén.

Így azt mondják a cselekedetei a régi szerelmemnek, hogy akar engem de a feleségét is akarja ill. megijedést látok és félek, hogy megint elveszitem.

Megijedés
2011. júl. 16. szombat 16:56
/26 éve tartó szerelem/

A rossz házasságom miatt nem kapaszkodom a régi szerelmembe nem mondom azt hogy nem eset jól hogy megkeresett de nem kapaszkodok belé mivel én már jóval azelőtt eldöntöttem hogy külön folytatom az életem csak a gyerekemre vártam hogy befejezze a tanulmányait.
Nem fordult meg a fejemben, hogy na mégis én kellek mert akkor a szakításuk olyan volt hogy se veled se nélküled és egy közös ismerősünk mondott mind a kettőnknek olyat ami a másiknak fájt és valótlan volt.
Én azt érzem, hogy inkább Ő pótolná a hiányérzetét velem amit nem kap meg otthon de úgy hogy a feleség ne tudjon meg semmit. Annyira gyorsítót, hogy a szüleinek is bejelentette, hogy felvette velem a kapcsolatot és mivel én egy másik városban lakok azt is közölte a szüleivel, hogy ide fog járni ezt sem nagyon értetem még odáig is elment hogy felhívta a szüleit és beszélnem kellett velük és úgy érzem, hogy most megijedt ettől az egésztől.
A kifogással egyet értek mivel én is annak tartom ha valakit oly nagyon akarunk és Ő állítólag nem tudja nélkülem elképzelni az életét akkor meg fogom tudni mondani a gyerekemnek, hogy elromlott a kapcsolatom és a volt szerelmemmel szeretném folytatni az életem és nem mondunk olyat, hogy még mindig szeretem a feleségem de téged jobban.

Zárójeles megjegyzéshez: Miért romlott meg a házasságom? A férjem mindig más nők után sóhajtozott alap vetően én csinos házias és odaadó feleség voltam de Ő neki az a hit vallása, hogy a réten sok a tehén és áll a fiatal bika és az idős bika a domb tetején nézelődik és meg szólal a fiatal bika nézd mennyi tehén! fussunk le hágjuk meg egy tehenet! az idős bika türelemre inti a fiatal bikát nem rohanunk! lassan lemegyünk és mindet meghágjuk! a férjem az idős bikának tartja magát.
Nem tudom milyen tetteket várjak ezek után a régi szerelmemtől.
A levelek és a chat izzott az írásaitól most meg sem levelet sem chaten nem ír arról nem is beszélve, hogy eddig egy héten többször is találkoztunk most azt sem kérdezi mikor ha én kérdezem eltereli a választ ez is érthetetlen nekem miért nem egyenes?miért nem mondja meggondoltam magam.