Zoltan8 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Zoltan8 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
ezt találtam egy bejegyzésben: "Kinövöd a környezetedet," ,
2011. aug. 09. kedd 09:20
/Menni vagy nem menni?! Avagy, külföld kontra Magyarország/

ezt találtam egy bejegyzésben: "Kinövöd a környezetedet," , valahol ezt érzem..mi ilyenkor a teendő?

A döntéshozatalt sosem szoktam másnak átadni, főleg az miatt,ami
2011. aug. 09. kedd 08:45
/Menni vagy nem menni?! Avagy, külföld kontra Magyarország/

A döntéshozatalt sosem szoktam másnak átadni, főleg az miatt,ami írtál, én irányítok..csak ez most olyan helyzet, amellyel kapcsolatban meghallagatom mások álláspontját..mint külső szemlélő, lehet hogy lát olyat a dolgokban, amit mondjuk én nem..

köszönöm a véléményt :)

segítség
2011. aug. 06. szombat 18:38
/Menni vagy nem menni?! Avagy, külföld kontra Magyarország/

Kíváncsian várom bárki véleményét tanácsát:

nagyon érdekes helyzetbe kerültem. Felmondtam a munkahelyemen,mert rájöttem, hogy lépnem kell mostmár 30 évesen, ha leszeretnék tenni valamit, az asztalra,mert így nem fog működni, az anyagi helyzetem rossz, a munkámat sem szerettem. régi vágyam, hogy megprobálkozzam londonnal,mivel ott voltam öt éve és nagyon tetszett. lefoglaltuk a repüljegyet a barátommal,elkezdtünk készülődni, és egy hónappal az indulás előtt, jött egy lehetőség, legyek ügyvezető igazgató egy külföldi cégnél,aki befektetne a városomban. .jó fizetés, céges auto stb. nem volt könnyű döntés, hogy maradjak vagy menjek ..ha elmegyek és es az a dolog jól sül el, akkor nagyon bánnám, de most hogy itt maradtam, vonz a vágy, az új..de lehet hogy ez csak idiglenes dolog, és ha lesz rá alkalmam kimegyek pár hónapra felfedezni önnmagam és meglátni, hogy valójában hol is van nekem a helyem..
ha kimennék ugye fel kellene törnom, mivel nem szeretnék életem végéig egy hotelban dolgozni....mivel nincs kinnt biztos állás,ezért is döntöttem az mellett, hogy maradok és megpróbálom az új lehetőséget..elvégre ki bármikor ki fogok tudni menni, de ez a lehetőség, nem fog megvárni..
nem egyszerű..

volt e valaki esetleg hasonló szituban? ti mit tennétek?

előre is köszönöm a véleményeket