LilaRózsa teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

LilaRózsa teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nem gyökeres változás ez
2012. jan. 05. csütörtök 13:58
/Gyökeres változás/

Véleményem szerint (bár csak magamból kiindulva, szóval lehet tévedek), ez valójában csak a külső szemlélő számára tűnik gyökeres változásnak. Azokat a bölcsességeket nem a szerelem hozza elő. Honnan tudja a külső szemlélő, hogy csak azért, mert valaki csendes, visszahúzódó, még nem bölcs? Valószínű addig is tudta azokat, amit most, csak nem kötötte a külvilág orrára. Nyilván most sokkal boldogabb, ez olyan erőket szabadít fel benne, ami a kommunikációs készségét erősíti. De ez még nem gyökeres változás. Vagyis a belső én számára nem. Az állapotában tényleg, hiszen sokkal boldogabb. De nem az egész ember alakul át.
Én is pár hónapja találtam meg a boldog szerelmet. Ő tényleg lelki társam, és egészen boldog vagyok. Nem próbál elnyomni, mint előtte már előfordult, szabadok és boldogok vagyunk egymás mellett, nincsenek hülye játszmák. És nagyon szeretem, úgy ahogy van. :)
Ez bennem is felszabadított olyan energiákat, hogy erősebb vagyok, de attól olyan, mint eddig, ugyanazokat gondolom, mint eddig, és néhány problémám is megvan, mint eddig. És ez így rendjén van. Ha minden probléma eltűnni látszódna a szerelemmel, azt jelentené, függője vagyok a szerelemnek, akkor meg már nem is szabad. Boldog vagyok nagyon, de szoktam sírni is magamban, esetleg rosszul lenni a munkahelyen, ha épp nincs idő pihenni, enni, stb, meg más dolgok, amik egyelőre szenvedést okoznak, és tökéletes sem vagyok. Csak éppen sokkal éberebb vagyok lelkileg, de ez azért is lehet, mert közben tapasztaltam is. Persze rengeteget segít a boldogság, és pontosan a világ felé való kommunikációt, a dolgok könnyebben való áramlását segíti. Nem akad el úgy az energia, mint előtte, ami olykor kisebb zavarokat hozott létre. De ez nem gyökeres változás a szellemi részemben.
A gyökeres változás az, hogy nagyon boldog vagyok, de a belső énem maradt ugyanaz. :) Nagyon-nagyon szeretem a szerelmem. :)

Szerintem is így van. Nem mindegy, hogy önvédelem, vagy valami
2011. dec. 13. kedd 10:25
/Törvény és igazságszolgáltatás a Spiritualitás tükrében/

Szerintem is így van. Nem mindegy, hogy önvédelem, vagy valami bosszú. Nekem volt olyan, hogy feljelenthettem volna valakit apróságért egyik volt munkahelyen. A dologgal közvetve ártott is, de sikerült a kellemetlenségtől máshogy megszabadulni (a munka törvénykönyvét sértette, még az új, degradált változatot is). Felesleges lett volna azután feljelentgetni. Ott vannak a Nagymamám szomszédjában a méhészek. Lakott területen, a kert közvetlen szomszédságában ott van egy csomó méhkaptár, persze a Nagymamám kertjébe is átmennek. Engem is csíptek már meg. Fel is lehetne jelenteni, de nem fogjuk nyilván. Mert annyira nem veszélyes, előfordul a csípés, de ritka. Ha egyszer úgy adná az élet, hogy ott nevelnék gyereket, akkor viszont megpróbálnám megbeszélni előbb szépen a szomszédokkal, hogy nem szeretném, ha a gyereket veszélyeztetné, hogy oldják meg. De akkor sem rögtön feljelentéssel... Mi értelme? Saját magamban is generálná csak a negatív energiákat.
Fel szoktam hívni a figyelmet az igazságtalanságokra, de életemben nem jelentettem fel még senkit, nem volt olyan eset, ami nagyon indokolta volna, és nem is fogok nyilván. Minek a bosszú vagy felesleges konfliktus?

Csalás
2011. dec. 13. kedd 07:57
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Mint ahogy azt már írtam, továbbra sem változott a véleményem: szerintem ez csalás, és azt is leírtam, hogy hogyan kivitelezhető valószínűleg. Persze nem biztos, hogy így. Mindenesetre gyanús. Persze aki ért a pszichológiához, az bármire rávezet, a Benned élő Tündére is, és az persze nyilván nem feltétlen hazugság, és okos dolgok is elhangzanak, de hogy maga a pálmalevél-cucc az egy jó nagy hazugság és üzlet, arra fogadni mernék, és minden jel, amit eddig hallottam akár ismerőstől, akár olvastam erről, ezeket leírtam fentebbi hozzászólásban még KatiPotter néven. Egyébként arra a belső fényre ráébredni, önmagunkkal találkozni számos egyéb módon is lehet. Itt ezen az oldalon is vannak rá ötletek például, mivel erről szól. De azért ne hagyjuk irányítani magunkat. Ami gyanús, hogy lehet benne csalás, azt azért gondoljuk át...
Most nem csak a pálmalevéllel kapcsolatban. Ha valaki hagyja magát bármilyen okosnak tűnő, akár okos dolgokat is mondó embereknek megvezetni, mivel amúgy is tele van mai világunk manipulációval, az szerintem nem fog jól járni. Tünde, most Neked valószínű ebből semmi bajod nem származott (ha azt leszámítom, hogy feltehetően kihasználtak), de általánosságban véve, ez a hozzáállás félrevezethet. Először gondoljuk át, mi az, aminek hagyjuk magunkat vezetni. És pont a vadidegen embereket nem javaslom, kivéve, ha bizonyítani is tudják egyértelműen, hogy tisztességes úton szerzik eszközeiket, és velünk is tisztességesen bánnak. Ezen kívül nem javaslom még a médiaszolgáltatókat sem, szó szerint egyiket sem. Javaslom inkább önmagunkat, a tapasztalataimat, és segítőként pl. itt az oldalon azokat, akiket Huszti Sanyi is ismer, vagy többen ismerik, mert persze bárki tévedhet a dolgaiban, de itt azért tiszta módszerekről van szó, és nincs semmi adathalászós cucc a dologban.

Abban lehet valami, hogy születésünk előtt választjuk, de mi
2011. dec. 12. hétfő 00:03
/Sors és bevonzás kapcsolata, avagy miért is élünk?/

Abban lehet valami, hogy születésünk előtt választjuk, de mi választjuk. Az nem is lényeges talán, hogy mikor. Hanem hogy ki választ. Nekem is vannak dolgaim, amikről tudom, hogy én azt még leszületésem előtt eldöntöttem. Hogy érzékenyen érintenek az emberi jogok, ez is azért van, kicsi koromtól bennem van a téma, de persze még nem tudtam kivitelezni, és sokáig nem is láttam, hogy pontosan ez hogyan kap szerepet az életemben, mára körvonalazódott. És azt is tudom, miért választottam ezt. Persze aztán tudatosan kerestem a lehetőséget és vonzottam is. És még biztos, hogy a jövőben is kapcsolatba kerülök ezzel a témával, jelenleg is kapcsolatban vagyok vele, ha most fórumozás szintjén, akkor úgy, de valahogy mindig bejön a képbe.
Szóval valószínű mindkettő igaz ilyen szempontból. A "meg van írva" is, és szabad választás is.

Szerintem az élet addig működik mátrixhatás-szerűen, azaz
2011. dec. 11. vasárnap 20:09
/Sors és bevonzás kapcsolata, avagy miért is élünk?/

Szerintem az élet addig működik mátrixhatás-szerűen, azaz általunk nem befolyásolható módon, ameddig azt hisszük, hogy úgy van. Szerintem mindig van lehetőségünk választani a különböző utak között, bár tény, hogy olykor velem is előfordul, hogy nem döntök elég önállóan, és valami befolyásol. De tapasztalat kérdése, mennyire ismerjük fel ezt. Mindig van lehetőség választani, az viszont jó. Ha előre meg lenne írva, mi értelme lenne végigfuttatni egy programot? Akkor már nem lennénk szabadok. Ilyen jelenség van, de csak annak, aki hagyja. Legyél Neo. Persze csak ha akarod. :) Nem mindig az van, amit mi akarunk, az igaz... De hogy teljesen bábuk legyünk? Azt azért ne már. :)

Ismerős érzés kicsit, amiről írsz. Nekem olyan formában
2011. dec. 11. vasárnap 00:40
/Testen kívüli élmény/

Ismerős érzés kicsit, amiről írsz. Nekem olyan formában jelentkezett, hogy mintha csak a felső csakrákat éreztem volna, azok nagyon működtek, és emeltek volna fel a Földről. Éreztem a fénykapu közelségét, és hogy várnak rám fent. Érdekes, hogy nem én vagyok egyedül ezzel így. Akkor éreztem, mikor olyan alkalmi munkám lett, aminél a tevékenységet értelmetlennek, sőt olykor zavarónak éreztem másokra nézve (call center), pénteken volt az utolsó napom. És mikor emellett belekezdtem más, alkotó dolgokba, akkor elmúlt, visszakapcsolódtam jelenlegi életemhez. Pl. arra koncentráltam, hogy este vacsorát kell csinálni a páromnak, visszajöttem ide a fórumra, belemerültem közösségi ügyekbe, itteni rejtélyeken való gondolkodásba, tartom a kapcsolatot a barátaimmal, stb, így letisztult ez. A lényeg: bárhogy is működik ez az egész: az itteni életünknek célja van. A testünket ráérünk még elhagyni. Úgyis eljön egyszer az ideje. De nem most. :) Keressünk értelmes célokat, amikért megtestesülve tudunk munkálkodni. Még ha rossz a munkahely is, akkor is. Nekem segít, hogy pl, figyelek a természetre vagy szép földi dekorációkra. Ezt találtam még ki. Erre állást kaptam egy bizsuboltban, ami ugyan egyszerű, de sikerült olyat kapni, ami mégis tetszik, mert egész nap szép cuccok között lehet az ember, és az a munka azért nem értelmetlen, mert aki vesz ilyesmit, annak nyilván örömet szerez. És maga a látványa is az egésznek pozitívan feltölt, legalábbis én imádok ilyeneket hordani. :) Nem azt mondom, hogy legyünk anyagiasak, mert ne. Csak hogy keressünk szép célokat a földi életben, amivel örömet szerezhetünk itt élő társainknak is, magunknak is. Ha ilyen élményeink vannak, akkor először próbáljuk megfejteni az okát, miért akar lelkünk kimenekülni?

Ahogy olvastam a blogod és előző hozzászólásod, abból arra
2011. dec. 07. szerda 21:45
/Az álmom.../

Ahogy olvastam a blogod és előző hozzászólásod, abból arra következtetek, hogy lehet, hogy fontos lenne a boldogsághoz is jobban bízni magadban. Ha azt mondják Neked, hogy valami gond van a szíveddel, legyen az bárki: vizsgáld meg magadtól, tényleg úgy van-e. Aztán vizsgáld meg, mi az, amit szeretnél Te legbelül. Függetlenül bármilyen tanítástól vagy bárkitől. Aztán már úgy lesz meg belül a válasz, hogy keresned sem kell többet, mert eleve arra fogsz majd menni, anélkül, hogy ezt küzdelemnek éreznéd. És az már maga boldogság, ha ismered a célod, és tetteid ezzel összhangban vannak. :) Ez a világ éppen így is elég manipulatív, másrészt a bölcsek is tévedhetnek... Belül keresd, a szívedben, ott van. :)
Ezt tanácsolom, de ez is csak egy vélemény, mert én így tapasztalom.
Ezt már megtapasztaltam, most más dolgokkal vívódom épp. Mindig van valami, egyelőre semmi nem tökéletes, de ez van....

Egyetértek Szegessel. Attól, hogy valaki spirituális mesternek
2011. dec. 06. kedd 18:51
/Hogy érzed magad éppen most?... és általában?/

Egyetértek Szegessel. Attól, hogy valaki spirituális mesternek hiszi magát, és marhaokosnak tűnik, tud óriási marhaságokat mondani. Én is jártam már így nem egyszer. :) Úgyhogy magadban bízz. :) "Tudni csak azt lehet, amit átélsz." (FankaDeli)
Ide illik ez a dal, ha van kedved, hallgasd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=etNp1vg3fa0

Erika, Kati, köszönöm a hozzászólásokat. :) Azt hiszem, hogy
2011. dec. 06. kedd 18:01
/A kulcs - aktivitás/

Erika, Kati, köszönöm a hozzászólásokat. :) Azt hiszem, hogy igazatok van, ha jobban megfigyelem az eseményeket, tényleg kapok hasonlókat, mint amiket adok, csak más formában. Kati: egyetértek azzal, amit írsz, lehet, hogy vannak elfojtások is, de nem látom egyelőre, ha látnám, meg tudnám már oldani jobban. A hibáimmal, vagy múltbeli dolgaimmal azért szembenéztem, legalábbis ami tudatosult. Voltam hibákat elkövető (és persze most is szoktam, másféléket), és voltam áldozat is, jutott mindkét szerepből. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban már összeállt a kép, a többi idő kérdése. Merthogy ahhoz tudatosulnia kell a dolgoknak, hogy tudjak velük mit kezdeni. A napokban végzett kutatásaim, bár nem rólam szóltak közvetlen, mégis saját magamban is találtam magyarázatot dolgokra. A többi pedig idő kérdése, az IDŐ, amit Ti is hangsúlyoztatok. :)

Igen, több mint valószínű, hogy mágiával is irányítják a
2011. dec. 06. kedd 12:32
/Uránusz Magyarország egén/

Igen, több mint valószínű, hogy mágiával is irányítják a politikát. Ehhez a szabadkőműves illuminátusok értenek, akik káoszmágiát is alkalmaznak. Az eddig látottak alapján ez a gyanúm. Ellenszere a szeretet. Ha a szeretet Istenéhez imádkozunk sokan, akkor képes az ilyen energiákat semlegesíteni. Így legalább ezt a részét kiiktathatjuk a világ manipulációjának. A gyanú onnan van, hogy az illuminátusokat összefüggésbe hozzák a világ irányításával, és összefüggésben vannak a káoszmágiájával is..Tehát eléggé valószínű a dolog.
Alapgondolatuk, hogy nincs jó és rossz, bármit megtehetnek céljaik érdekében. És meg is próbálják, ezzel hatalmazzák fel saját magukat a pusztításra is, ha éppen ahhoz van kedvük. Ezért tartom én ezt a meglátást, a nincs jó és rossz-t félrevezetőnek. Pont ez a céljuk az ilyeneknek, hogy ezt elérjük. Az én elvem is a szabadság, de ha valamivel ártunk, és tudjuk, hogy árt, korlátozza valaki szabadságát, életét, bántó stb. akkor nem teszem, főleg, hogy az nekem is fájna.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Illumin%C3%A1tusok