kisassz teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

kisassz teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nagyon jól látod... erre a szerepre volt szüksége /kinek-kinek
2012. máj.. 16. szerda 23:28
/Tamara története/

Nagyon jól látod... erre a szerepre volt szüksége /kinek-kinek mire/, h valamit megtanuljon../ és ezt most magamnak is írom/, szóval köszi h leírtad.

Szerintem a végkifejlet már itt van... mi itt a kérdés?
2012. máj.. 12. szombat 22:37
/Tamara története/

Szerintem a végkifejlet már itt van... mi itt a kérdés? Meneküljön barátnéd, ahogy csak tud ettől a pasitól..
Szeretik egymást. Szeretik egymást? Azt az embert, aki végig hazudta a "kapcsolatukat"? Persze, tudom mit jelent szeretni.. és újra és újra hinni..mindenek, mindennek ellenére, de megéri - e?

Szerintem nem szabad egyértelműen kijelenteni, hogy a kövér nők
2012. máj.. 05. szombat 22:59
/Meg akarok felelni, kell a szex?/

Szerintem nem szabad egyértelműen kijelenteni, hogy a kövér nők alapvető vagy hogy is fogalmazódott ez meg, személyiségjegyekkel rendelkeznek, mert ezzel beskatulyázzuk őket. Minden ember más, legyen ilyen vagy olyan alkatú, szerintem soha nem ez a fontos. (bár kinek mi..)
Hogy kinek ki tetszik, persze ízlés kérdése, de láttunk már csodát. te próbáltad az utat, nem ment. De ez nem csak a testtel lehet összefüggésben, hanem talán a lelki egység sem úgy valósult már meg? Nem tudom, csak kérdés bennem.
Valóban lehet határt átlépni, amikor azt gondolom, h külsőleg ez a férfi nekem soha, de a lelke megérint, és elvarázsol, mint még más soha. És lehet kövér, vagy sovány, egy a lényeg, h Ő..

Amit elveszíthetsz, soha nem is volt a tiéd. - Ezt
2012. máj.. 05. szombat 00:34
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

Amit elveszíthetsz, soha nem is volt a tiéd. - Ezt találtam:
"Semmit ne erőltessünk. A lényeg, hogy minden megy magától és minden idővel bekövetkezik. Ha nem az életünkbe való és mi mégis megtartjuk, akkor is ki fog esni egyszer, csak később. Ha oda való és elküldtük, úgyis visszatér. Szóval nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés. Ami az életünkbe való, az ott lesz, ami nem, az egyszer eltűnik." (L.D.)

Szerintem ez vonatkozhat a kapcsolatokra is.

Nem jelenti, h ne tegyük bele a kapcsolatba akik vagyunk..de ahogy a mondás mondja, aki odavaló marad, aki nem...

Kedves Zsuzsa, szerintem, az első lépés, h tisztázod magadban,
2012. máj.. 05. szombat 00:27
/Meg akarok felelni, kell a szex?/

Kedves Zsuzsa,
szerintem, az első lépés, h tisztázod magadban, ki is vagyok? hol tartok az utamon? Mit akarok? Dilemmázol, látod, mi lenne a jó, mégsem teszed. Folyamatosan súlykolod magadba, h a kövér nők, nem kellenek a férfiaknak.. így ezzel ezt is teremted meg. Közben eszel, mert ez védekezés is, kétségbeesett kiáltás a tehetetlenség ellen. Most a saját börtönödben vagy, és ide nem azok zártak, akiknek nem kellesz, vagy kellettél, hanem te zártad saját magadat.. A döntés a tiéd, mit akarsz. Nem a műtét fogja megoldani, h jobban érezd magad, hanem, ha másképpen nézel magadra, ha elfogadod, szereted azt, aki vagy. Ezt a testet kaptad, amin lehet változtatni, ha akarsz. de elsősorban magadban kell, h rend legyen. Ismerd fel és lásd meg értékeidet, amik emberré, NŐ-vé tesznek. A test csak egy törékeny burok, amit megkaptunk, h ebben hordozzuk a lelket, de hogyan vigyázol rá, mind a lelkedre, mind a testedre? Mit akarsz, hogy mit lássanak benned: a testet, vagy azt, aki valójában vagy? Ha a testet látják, folyamatasosan belekerülsz, ahogyan írtad ebbe a buktatóba, hiszen te is ez alapján tájékozódsz, és azt gondolod, csak ez alapján érkezhet valaki hozzád. Aki így jön, vagy éppen nem, annyit is ér. Neked nem másnak kell megfelelned, hanem magadnak, első lépésként. Mit érdekel más, ha én jól érzem így magam ahogy vagyok? Ha tudom, ki vagyok?
Tégy rendet magadban: Mi a fontos? Mit akarsz? Hogyan látod magad? Kinek akarsz megfelelni?
Itt vélemények hangzanak el, amik irányt mutathatnak. Lehet lesznek fájó szavak, de tudd, érted hangzanak el. De a döntés, a választás mindig a tiéd, mit fogadsz be, és merre indulsz. A te utadat te járhatod végig.
Legyen kitartásod ehhez!
Üdvözlettel, K.

Kedves Mjshn! örülök, hogy látod az életed apró mozaikjait, és
2012. máj.. 02. szerda 20:03
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

Kedves Mjshn!
örülök, hogy látod az életed apró mozaikjait, és hogy ezekből mit lehet megtanulni.
Egyetértek Erikával, hogy engedni, engedni... amikor az akarás van bennünk, minél jobban szeretnénk valamit, annál jobban kihullik a kezünkből. Túl sok még a "kell" benned, nem baj, csak hagyd hogy ezek ne kelljenek, hanem megtörténjenek. És ez lehet hogy rossz, hogy nagyon rossz.. de ez segít, ez is segít. Lehet hogy ami történik felvet sok miért kérést, de nem baj. A kérdés, a miért után, hogy kiért? Kiért történik mindez? Érted!
Igyekezz úgy tekinteni mindenre, hogy ajándék. Érted, neked. H jobbá legyen az életed, és te is javíts amin kell magadon. A segítség pedig jön.. nem biztos, h abban a személyben akit te elgondolsz, és nem is biztos h személy ez... csak légy nyitott, minden dallamra, gondolatra, képre, mindenre ami feléd jön, mert ők érted érkeznek, hogy valamit megmutassanak, megtanítsanak, elindítsanak valamerre. A döntés mindig a tiéd.

úton vagy..
2012. ápr. 21. szombat 22:49
/Egy félresikerült élet helyrerakása/

Kedves mj....!

Amikor elérkezünk a szakadék szélére, csak egyetlen dolog marad, kiáltani, mert valamit tenni kell, egyébként belezuhanok a szakadékba...Amikor én is elindultam valamerre ezt éltem meg. Lassan épült újjá az életem, minden alapjaiban változott meg, majd újra odakerültem az alakulás folyamán, hogy amit eddig biztosnak hittem, darabjaira hullik, mint porszemek esnek ki a kezemből... ez a semmi lét, ami annak ellenére h félelmetes, mégis egy nagyszerű kezdet, mert ahhoz, h új dolog szülessen, a réginek le kell omlania..Idő, idő... türelem, és kitartás. S ekkor éltem meg újra teljességgel: odabízni, mert én már nem tudok mit tenni. Uram, tégy, amit tenni akarsz, mert Te jobban tudod. (Jelenleg úgy érzem magam, mintha egy puszta kellős közepén lennék teljesen meztelenül. És semmi és senki nincs mellettem.)
Az is döntés, hogy nem teszel semmit, hiszen a mélyben lassan formálódnak a gyémántok..
Nincsen rossz vagy jó döntés, minden döntés alapvetően jó, mert engem szolgál, értem van. Tanulni belőle. Ez a fontos.
Ha félsz, akkor bátor vagy. Aki fél, bátor, hiszen saját korlátait lépi át, amikor félelmektől terhelten mégis elindul egy eddig ismeretlen úton.
Ha bizalmatlan vagy, ami érthető, mert én is megéltem ezt, mégis egy ajtó, mert elzár mindentől. A legszebb dolgokról maradsz le, ha nem mered kinyitni a szíved újra. Intuíció... ahogyan az egyik kommentben olvastam, felismered, ki a te embered.
Amikor valaki számon kéri rajtad, h nem bízik benned, ahogyan az ex tette, azt jelenti, önmagáról beszél. Benne nem lehet bízni.
Hogy ki hogyan zár le kapcsolatot, házasságot, róla beszél, és ennek terhével, súlyával neki kell elszámolnia.
Szerintem lehet úgy tekinteni az életre hogy ami volt értem történt, hogy tanuljak. Érdemes elgondolkodni azon, mit és hogyan tettem, hogy ha felismerem amit hibáztam, javíthassam, mert addig kapom, amíg meg nem tanulom a leckét. A hiba addig hiba, míg nem javítjuk.
H nem tudod ki vagy, ez az út része. Sok lépés, amíg felépül régi-új önmagad. Adj időt magadnak, és hadd rombolódjon le, ami már nem szolgál téged.
Hogy más, szülő, feleség mit tett veled-- már ne vedd magadra teherként, az az ő részük. Aki "meglopott", az ő része. Neked elég a saját életed, és annak "terhe".
Engedd, ami menni akar. Ami nehéz simogasd meg, ölelgesd meg, köszönd meg h itt volt, és engedd el. Már nem szolgál téged.
Nyísd a szíved újra, h hadd áramoljon be az élet újra vagy talán igazán először abba!
Úton vagy, és a problémához a segítség is érkezik.
A sok "kell"-t lassan pedig felváltja a lehetőség, és mindaz, ami belőled fakad, megtapasztalás, és nem csak "kell", hanem az ész helyébe a szív lép.
A megerősítések is segítenek.
Nincs elrontott élet, csak meg nem tanult feladat.
Kitartást és erőt kívánok az útra, úton! Mert úton lenni mindenek ellenére is JÓ!:)