medvebocs teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

medvebocs teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Cayce
2013. szep. 19. csütörtök 06:33
/Edgar Cayce/

Nekem is van egy könyvem róla. Pont mostanában olvastam ki megint vagy negyedszerre. Hatalmas.

Érdekes ez a kötelező dolog
2013. szep. 14. szombat 14:51
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Érdekes ez a kötelező dolog. Szilveszterkor van a szülinapom. Világ életemben utáltam. Mindig irigyeltem azokat, akiknek nyáron van. Szilveszterkor is általában kötelező bulizni, jókedvűnek lenni. Talán azért is nem kedveltem, mert ahogy visszagondolok, sosem voltam olyan oltári jó hangulatú buliban. Kb. jó fél évvel ezelőtt jött egy bevillanás, hogy igazából milyen szerencsés is vagyok, hogy szilveszterkor születtem, mert én az év utolsó napján leszek öregebb, míg mások már hamarabb. Eddig ez sose jutott az eszembe. Minden csak felfogás kérdése : )

Nem lehetett könnyű
2013. júl. 31. szerda 07:37
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Szia!

Hát nektek sem lehetett könnyű. Én is most keresgélem az utam. Miért van az, ha változás elé áll az ember, idegenkedik tőle? Én is egyből a nehézségeket látom meg először és nem a lehetőségeket. Át kéne állítanom az agyamat egy másik szemszögre.

külföld
2013. júl. 25. csütörtök 08:58
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Mióta élsz kint és hogy sikerült az elején beilleszkednetek?Szeretnék én is nem görcsölni a dolgokon. Igyekszem figyelni a jeleket, lehetőségeket amit az élet elénk hoz. Meg kell tanulni ezeket is észrevenni.

nyelvtudás
2013. júl. 24. szerda 11:02
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Sajnos franciául nem beszél egyikünk sem.

Szia
2013. júl. 23. kedd 10:16
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Szia!

Építőmérnök végzettségű, jelenleg az egyetemen oktat.

Köszönöm.
2013. júl. 23. kedd 07:12
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Köszönöm a bíztató soraid. Probálom én is így felfogni a dolgokat. Csak olyan nehéz elfogadni a változást és belemenni a bizonytalanba. Az ember szivesen üldögél még a kakiban is, csak ne kelljen változtatnia. Szerencsére a férjemmel és a gyerekeimmel közösen támogatjuk egymást. A férjem próbálkozik külföldi álláskereséssel, de eddig még nem sok sikerrel járt. Pedig ez a ház elvesztés is mintha azt mutatná, hogy lépjetek már, menjetek, most már muszáj valamerre mozdulnotok.
Köszönöm neked is linus 12.

Segítség kérés
2013. júl. 21. vasárnap 10:53
/Hurrá, nyaralunk! ...vagy mégsem?/

Sziaszok!

"Belenéz magába és meglátja, megoldja a gubancokat."

Hogyan lehet ehhez hozzákezdeni? Sajnos én is ezekkel a problémákkal küzdök. Olyan helyzetbe került az életem, hogy el fogjuk veszíteni a házunkat. Előről kell kezdeni mindent, de egyenlőre sajnos csak a problémát látom. Szeretnék én is kikeveredni a nehézségekből. Mint kezdő útkereső, szívesen fogadom a tanácsokat : )

Szívet melengető
2012. nov. 08. csütörtök 06:15
/Meditáció a stabilitásért/

Már ahogy olvasom a meditációt is jólesik. Köszönöm. : )