Eva86 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Eva86 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Épp ez az, hogy nem akkor jelentkeztek ezek, mikor dühös voltam
2012. nov. 18. vasárnap 12:12
/Neked milyen különleges képességed van?/

Épp ez az, hogy nem akkor jelentkeztek ezek, mikor dühös voltam vagy épp ideges. Nyugodt, átlagos hétköznapokon fordultak elő ilyen dolgok, pl. mikor a gyerekkel játszottam vagy lefekvéskor, isminél voltam, stb, tehát semmiképp sem olyankor, mikor ideges állapotban lettem volna, talán egyszer ha előfordult ez utóbbi, de inkább az előbbi volt a jellemző. Ezért sem értettem a miértjét. Arra is gondoltam, hogy szellem van jelen, és neki tudható be. Volt már rá példa, hogy szem és fültanúi is voltak 1-2 érthetetlen történésnek. Kissé parás a szitu, de mára már ezek a fizikai megnyilvánulások megszűntek, legalábbis remélem - (és nem csak én). Bár eddig sem voltak mindennaposak ezek a jelenségek.
Legutóbb pl. az fordult elő, hogy egy ismerősöm hasonmását láttam az utcán, rá két napra pedig őt magát volt szerencsém látni. (Véletlen egybeesés lenne, annak ellenére, hogy azt sem tudtam, hogy akkor épp ott lesz, ahol én?). Mindenesetre furcsálltam ezt is, de lehet, hogy ez nem jelent semmit.

Különleges képesség?
2012. nov. 12. hétfő 11:22
/Neked milyen különleges képességed van?/

Nekem vannak érdekesnek mondható tapasztalataim. Eddig nem tudtam ezzel mit kezdeni. Egyenlőre csak fórumokat szoktam böngészni hasonló esetek, beszámolók után kutatva, hozzáteszem eddig nem sok sikerrel.
Nálam olyasmi szokott előfordulni, - hála nem nagy gyakorisággal -, hogy fali díszek esnek le, a lányom hangot adó játékai maguktól megszólalnak, házimozi hangereje magától változik, előre megálmodok bizonyos történéseket, főleg ha hozzám közelálló emberről van szó, jó ismerősről, ilyen például betörés, autóbaleset, stb., egyik nyakláncom medálja szimmetrikusan ketté tört, a két darab elhelyezkedése már önmagában fura volt, ablak is repedt már meg. Tizenéves koromban pedig két alkalommal fordult elő, hogy az egyik alkaromon vérpöttyök, apró véres foltok jelentek meg, semmiféle sérülésem nem volt, így nem is értettem, hogy ez mitől lehet. Egyszerűen lemostam a karomat és ezzel le is tudtam ezt a dolgot.
Pár nappal ezelőtt találkoztam egy látóval, akinek elmeséltem a történetemet, és szerinte rendelkezem bizonyos energiával, és én magam idézem elő ezeket a furcsa jelenségeket.
Mára már jobban érdekel ez a téma, mert már lassan, - ha valóban én állok a hátterében -, kezdek megijedni saját magamtól, pláne, hogy nem tudom mi ez, és így kezelni sem. Van, amikor az elektronikai berendezések is érdekesen működnek, vagyis inkább nem úgy működnek, ahogy kellene, bár nem tudom, hogy ehhez sok közöm van-e egyáltalán....
Esetleg van itt olyan, aki rendelkezik némi ismeretanyaggal az ilyen és ehhez hasonló ezoterikus témákkal kapcsolatban? Nálam úgymond káosz van, csak történnek történnek a dolgok egymás után és nem tudom hova tenni. :)