Maat teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Maat teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Napok óta ugyanazzal a férfival álmodom
2016. máj.. 13. péntek 08:22
/Álomfejtés/

Szép Estét!

Nagyon sokat bújtam az internetet aztán egyszer csak rábukkantam eme oldalra, reménykedve abban hátha kapok egy kis segítséget, támpontot. Másfél hete, minden éjszaka ugyanazzal a férfival álmodok. A mai reggelre lett erős azaz érzés, hogy valamire szeretne ez a dolog rámutatni. A szituáció mindig más, de a férfi mindig ugyanaz. Az álmaimban történtek pozitívak. Együtt sétálunk, kirándulunk, beszélgetünk, nevetünk, táncolunk és éneklünk. Sok a mosoly, mindig körülvesz a boldogság, a teljes elfogadás és megértés. Ezekben az álmokban jellemző a fizikai érintkezés, (egymás kezét fogjuk, öleljük egymást), sosem engedjük el egymást. Az almákban a szerelem érzése ébred bennem, de ez már az ébredés után is ott van. Napközben sokat gondolok ezekre az álmokra és a férfira, egyfajta szomorúság fog el most már, hogy nincs velem és hogy nem érezhetem a fizikai közelségét. Mintha összefonódtam volna vele. A férfit még csak nem is ismerem, 2-3 alkalommal találkoztam vele összejöveteleken és a beszélgetések sem voltak hosszúak vagy mélyek, vonzó férfi, de párkapcsolatban van, így sosem jutott eszembe az, hogy esetleg más irányba induljon el a dolog. Pár hónapja beszéltünk néhány sort egy közösségi oldalon, de semmi érdemleges vagy különös nem történt.
Egyszerűen nem értem a dolgot és nem tudom hova rakni, főleg hogy ezek az érzések már napközben is ott szunnyadnak bennem és ez olyankor ijesztő. Vágyom rá.
Mi lehet ennek a jelentősége? Mire szeretnének az álmok rámutatni? Merre kell elindulnom, hogy rájöjjek mit takarnak az álmaim?
Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Maat