Takacs Zoltan teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Takacs Zoltan teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Belső Látás tanfolyam
2008. ápr. 16. szerda 17:13
/Belső látás I./

A belső látás tanfolyam mindhárom napja élmény volt számomra. A meditációk kivétel nélkül nagyon jól sikerültek. Megéreztem, hogy hogyan tudom szabályozni és bármikor elérni azt az ellazultság és koncentráció arányt, ami kulcs a meditáció sikerességéhez.

A tanfolyam első két napja után teljesen feldobódtam. Új képességeim nap mint nap megmutatkoztak és rögtön kezdtem meglátni, hogy milyen potenciálok rejlenek a tanult módszerekben és ezen módszerek által önmagunkban.

Miután a hanganyagot megkaptam, CD-n otthoni gyakorlás következett....A sok felismeréstől padlóra is kerültem. Tudom, hogy most is messze van a tökéletestől az, ahogy a világot az emberi kapcsolatokat érzékelem.
Az borított ki, amikor rájöttem, hogy eddig hogyan érzékeltem. Pl. az érzelmek érzékelése teljesen fals módon a szavak gondolatokká redukálásával történt bennem, mely szavak szinte beégtek a tudatomba, ahelyett, hogy tisztán az érzelmeket érzékeltem volna, ezeknek a szavaknak "hittem" .

Ilyen hamis érzékelés mellett azt sem tudtam különválasztani, amit én éreztem valaki iránt, attól amit az illető sugárzott érzelmileg felém. 3-4 hét teljes kiborulás volt az eredménye a gyakorlásnak.
Le kellett lassítanom a tempót: minden második nap meditáltam "csak", de akkor több gyakorlatot módszeresen, így az egyik nap jól voltam, a másik nap rosszul.

Közben a belső látás gyakorlatok mellett elfogadás és önelfogadás meditációkat csináltam, hogy elfogadjam, helyre tegyem mindazt amire rájöttem. A tanfolyam második részére úgy ahogy összeszedtem magam. Ezt is nagyon élveztem, érezhetően javult az érzékelésem, ezt a gyakorlatok is bizonyították.

Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Egy nagyon fontos kezdő lépés volt....Köszönöm Sanyi!!

Zéééé