Shy teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Shy teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
ezen nem érdemes
2010. ápr. 08. csütörtök 13:46
/Színház az egész világ?/

Az internet egy ilyen arctalan valami szerintem nem is érdemes bosszankodni egy-egy furcsa megnyilvánuláson. Ilyen az ember. Ehhez még maszkot sem kell ölteni. Nem látszik, hogy ki is szól be... Nem is fontos.

tetszik
2010. ápr. 06. kedd 21:04
/Virágzás Ünnep/

Nekem fiam van és azt gondolom, lesznek saját ünnepeink. Szerintem a hivatalos ünnepek is jók, de azon érdemes elgondolkodnom, hogy neki kitalálok valami titkos ünnepet, ami csak a miénk.

végre megtört a jég
2010. ápr. 06. kedd 16:19
/Virágzás Ünnep/

Te milyen ünnepet tartanál?

igazad van
2010. ápr. 05. hétfő 09:39
/A szeretet két arca/

Nem kell mindent larohanni, de azt sem lehet, hogy mindent magunkba nyelünk, mert az meg csúnya görcsökhöz vazet. Utána meg dolgozhatunk vele, elengedés, megbocsátás és hasonló formákban.

Én helyzetfüggően ragálok, ki kellett jelentenem, hogy nem szerethetek mindenkit és mindent. Nehéz egy öregembert rugdosó idiótát szeretni, de még egy a háven bagózó tinit is szeretni. Persze határozott és nyugodt fellépéssel a helyzetek egy része megoldható. Az én esetemben ez meglepetést okoz, egyrészt mert vékony magas és hosszú hajú ember lévén ezt nem várják tőlem. A meglepetés pedig sokszor megoldja a helyzetet, Lehet, hogy csak ki kell billenteni az eseményeket a rossz sodorvonalból és ennyi.

Ez ok..
2010. ápr. 04. vasárnap 19:04
/A szeretet két arca/

Érzem én, de van amikor az értelmetlenség, a butaság, a mekecsság és a rosszindulat nem ezt okozza bennem. Bika vagyok szóval nem igazán gondolom, hogy tudok teljesen szeretni minden olyat, ami bosszant. :-)

szerintem
2010. ápr. 04. vasárnap 16:20
/A szeretet két arca/

Szerintem nincs mindenben ott a szeretet. Egy csomó dologban még szeretet sincs. A hatalmi helyzetekben, irigységben, félelemben, kapzsiságban, és gyűlöletben egyáltalán nem gondolom, hogy ott lenne.

Dömdödöm
2010. ápr. 04. vasárnap 09:10
/A szeretet két arca/

Nem kell gyógyítani, ha a gyógyító lelke beteg, Nem kell tanítni, ha nincs elhivatottság. Nem kell reikizni, ha te is a szétesés határán állsz. Nem kell szeretni, ha éppen dől össze a világ. Vagy mégis?

nem ismertem
2010. ápr. 03. szombat 15:49
/"Ezotéria közhelyei " - írta Kövesi Péter/

Köszönöm, hogy megmutattad.

gyönyörűek a gondolataid
2010. ápr. 03. szombat 14:14
/Ez több mint szerelem, ez szeretet.../

Olyan gondolatok sugároznak kersztül rajtad,, ami engem is megszólított. :-) Köszönöm!.

tükör..
2010. ápr. 03. szombat 12:39
/Bodza/

Óvatosan a tükörrel. Sokan sokféle céllal hadonásznak tükrökkel. Lehet, hogy pont egy torz tükröt fogsz ki és az ugye nem tekjesen a valót mutatja.

Nincs ebben sem titok. Aki keres az talál, legtöbbször azt amit szükséges, de nem mindig. ekkor kell a kritika és a józan ész. :-)