Mayácska24 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Mayácska24 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
NEM PORSZEM!
2011. jún. 29. szerda 13:01
/Mit látsz a fotón?/

Sziasztok!

Engem is érdekel ez a téma, és meg voltam győződve nagyon sokáig, hogy ezek porszemek, nem más. Egy pár éve képeinken láthatóak voltak a fénygömbök. Tesóm azt mondta, hogy ezek angyalok. Mondom jó:) Később láttam a tv- ben egy olyan műsort amiben tesztekkel bizonyították, hogy az ilyen jelenségeknek meg van az oka. Mondván porszemek...a tesztben egy szőnyeget 2 srác porolóval el kezdett csapkodni, és ezután csináltak jó pár képet. Amiken hasonló gömbök jelentek meg, persze sok, nagyon sok....ez engem meggyőzött....nem foglalkoztam vele..
Egészen addig amíg párommal külön lakásba nem költöztünk és megérkezett hozzánk a kiskutyánk. Mindig is ő rá vágytam egy gyönyörű szép beagle fiú kutyus. Hallottam, hogy az állatok érzékenyek az ezoterikus dolgokra, fogékonyak...(a gépem egy digitális Olympus 10 megapixeles gép 5x optikai zummal, amit mindig tisztítok)
Történt egyszer, amikor a kutyus kb. 4 hónapos volt...a párom észrevette hogy semmi ok nélkül felállt a szőr a hátán és meredt a sarokba, nem ugatott semmit, csak nézte sarkot a hátán egészen a farka végéig felállt a szőr..
Ezután kezdtem fotókat készíteni a lakásban...sikerült érdekes dolgokat lekapni, többek közt ezeket a fénygömböket, meg mást is...a sarokban volt egy érdekes sötét folt ( nem kosz ):)és a gömbök amiket lefényképeztem nem úgy néztek ki mint a lefényképezett porszemek....általában 1 db nagy gömb jelent meg kék gyűrűvel..mindig más helyen. A por mint tudjuk száll a levegőben és nem látni, de ha lefényképezed nem egy db lesz a képen. Ezt mivel magyarázzam?
Ezután történt egy eset, a párom rokonai átjöttek hozzánk...a konyhában voltunk mindannyian..a kutya a szobába aludt egyedül (így nem tudott kavarogni a por)..egyszer csak egy nagy csörömpölés és a kutya el kezdett ugatni...A párom és a nővére bementek a szobába a kutya az ágyon ült és ugatott a szoba vége felé, a távirányító és a párna a földön volt....mikor bementek kirázta őket a hideg..csináltak pár képet és nagy kék fénykörök, gömbök..voltak rajta. Ezt mivel magyarázzam?? a kutya ugatta a porszemet?? persze ha egyáltalán látta, nem tartom valószínűnek
3. történés!:) A nagymamámnál voltunk anyák napján, az egész család...beszélgettünk..jól éreztük magunkat...Eszembe jutott és csináltunk jó néhány képet... így hirtelen nem láttam semmit...aztán...az egyik képen a Nagyim ült a fotelban és a feje fölött volt egy tájkép...jobban megnéztem.. Jé ezen a képen nem is láttam, hogy hold is van...mi??ránéztem a képre nincs is rajta hold....csak azon amit lefényképeztem..
közelítettem és egy hatalmas kék fénygömb volt a tájkép közepén...Mami ezt képet kitől kaptad??kérdeztem...
Hát szegény Erikától.. Erika volt a mama keresztlánya aki rákban meghalt nagyon fiatallon..és édesanyám épp az ő fényképét nézte amikor ezt kimondtuk.. Kirázott a hideg.. utána ugyanabból a szögből fényképeztem semmi, nem láttuk többé....ez is porszem??
Utolsó ami a napokban történt...
A hálószobában voltunk, a kutyát is beengedtük (kivételesen) egyszer csak vadul ugatni kezdte a két szoba közti folyosót.. sötét volt...nem akarta abba hagyni, csináltam pár képet...Anyósom azt mondta biztos a függönyt ugatta....
ma megnéztem a képet...ott volt fönt a plafonon egy nagy kék fénygömb...és egy sötét folt...
Eddig ennyi amit tapasztalatból elmondhatok...
De biztos vagyok benne, hogy ez nem por és néha megrémít...ez itt van és velünk van...az hogy mik ezek talán sosem derülnek ki...
Bocsi, hogy hosszúra sikerült a történet...