olahcsaba teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

olahcsaba teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kedves Erika!
2012. szep. 06. csütörtök 23:19
/Álomfejtés/

Először is honnan veszed, hogy Csabának hívnak? Másodszor honnan tudod, hogy azok az emberek, akik teljes jó szándékkal írtak ide az álmaikról rossz néven veszik az én fejtegetéseimet. Ha el is telt az a három év, akkor is visszatérvén ezekre az oldlakra, láthatják, hogy vagy beteljesült az, amit az álmuk előre vetített, vagy nem. És, amikor újra olvassák az álmaikat (és az én fejtegetéseimet) majd ŐK elbírálják, hogy mit is gondolnak róla. Neked azt hiszem, semmit se írtam. Ne haragudj, hogy kimondom, mostantól tiltó listára teszlek, vagyis nem jelennek meg a Te bejegyzéseid a gépemen. Tehát ne olvasd el, ha nem tetszik. Nem kötelező. Régóta foglalkozok gyerekekkel, de ilyet még nem pipáltam.

Paplanok közt állni...
2012. szep. 06. csütörtök 13:23
/Álomfejtés/

Paplanok közt állni - óriási tetterő, teremtőerő, védelem
Eskűvő - váratlan nyeremény
Névfelejtés - nézőpont váltás

Tehát váratlan nyeremény ér. És mág agonizálni is fölösleges, hiszen e mellett óriási védelmet is élvezel, sőt még a fizikai és lelki erőd is megvan hozzá, hogy elérjed ezt a célt, vagy felbukkanjon a nyeremény.
Valakinek a nevének az elfelejtése nem feltétlenül kritikus. Lehet, hogy egyszerűen csak vizuális típus vagy.

Behelyetesítés
2012. szep. 05. szerda 16:31
/Betegségek lelki oka/

Lehet, hogy fel kellene hívni a figyelmét erre vagy arra a dologra az életben, témát felvetni, például valami foglalatosságra gondolok. A módszert Pushout-nak (kiszorításnak) hívják, vagyis a nyomasztó tudalatti tartalom behelyetesítését a kedvező tudatos tevékenységgel. Még az enzim termelését is lehetséges így növelni.

Könnyű fajsúlyú jármű.
2012. szep. 04. kedd 18:32
/Álomfejtés/

A földrajztanár
Elnyomod magadban a szexualitást. Ő utat tudna mutatni neked... Ne habozz! Hívd meg a szemközti presszóban egy sütire!

A bicikli
Könnyű fajsúlyú jármű. Nem mindig a könnyű út egyúttal a legjobb is. Mit szólnál például egy motorbiciklihez. Vagy ha ez nem tetszik, tandemezzetek továbbra is a barátoddal.

Ha kidobnak az ajtón, mássz be az ablakon.
2012. szep. 04. kedd 18:25
/Álomfejtés/

Erről az jut az eszembe, hogyha kidobnak az ajtón, mássz be az ablakon. Az ajtó, és az ablak is, a személyiséged határainak a szimbóluma. Álmodban az ajtó egyrészt, nem záródik, másrészt meg a réseken fény szűrődik befelé. Ez a helyzet semmi képpen nem tartható. Csináltasd meg! Nem is sejtenéd, mennyire sok segítőkészség van az emberekben.

A hamisego pusztulása
2012. szep. 04. kedd 18:19
/Álomfejtés/

fogolytábor, kínzás - a múltban gyökerező problémák feltornyosulása
elvesztett szülök - gyökértelenség, szintén a múltbeli problémák tudatalattivá szorítása
házbontás - ez is hasonló, a hamisego pusztulása

Szóval két lehetség áll előtted. Vagy radikálisan szakítasz és nem filózól tovább a múlton, vagy bátran, felszegett fővel tekintesz a jövőbe. Akárhogy is, na habozz és indulj el az úton mert csak így találhatod meg önmagad.

Holland katonák...
2012. szep. 04. kedd 17:56
/Álomfejtés/

Ló - hűség
Púpúteve - gazdagság
Tábor - osztály, család, vagy közösség általában
Fagyás - hiányos öltözet
Holland katonák - ENSZ, avagy nagyvilág, erős támogatottság

Kiolvasva:
Valaki rendíthetetlenül hűséges hozzád, aki a társad, barátod lehet, családod vagy iskolai osztályod tagja. Ne rontsad el a kapcsolatod vele semmiképpen, mert ő éltala gazdagsághoz juthatsz, legyen lelki, szellemi vagy anyagi fejlődést, eredményeket is elérhetsz.
Mindenek vége egyszer, így a nyárnak is, tehát érdemes az őszi/téli kollekcióra bespájzolni. Az új projektedben meg további személyek támogatását fogod élvezni. Azért semmiképpen ne bizd el magad, még ilyen kedvező konstelláció mellett se.

Klassz, hogy az egyikből a másik kifejlődik.
2012. szep. 04. kedd 17:30
/A nap kártyája - A szeretők/

Mit mondhatnék? Klassz, hogy az egyikből a másik kifejlődik.

Duálpár
2012. szep. 03. hétfő 21:29
/Tarot számisztika/

Sokszor azonnal ráérez az ember a duálpárjára, de úgy is van, hogy évek, évtizedek telnek el, és hát akkor se megy, ezzel persze még nem mondtam semmit, viszont a távolság az egyik, és van hogy az a szomszéd utca, aztán megint egy szomszéd utca, és az elengedés a másik - ők a nagy tanítók. Ez volna az igazi megismerés. Mert, akkor lehet csak igazán meglelni Őt. Azon gondolkodok, hogy egyáltalán szűkséges-e megismerni a Másikat, vagy elég a puszta érzés, tehát, hogy egy idegen is lehet-e duál? Igazán nem rossz értelemben mondom, mert mindenki ismeri ET történetét...

"Be smart, be there!"
2012. szep. 03. hétfő 17:20
/On-line világ - ismerkedés/

Vegyük pl. a tizenéveseket! Nem ügy nekik az online ismerkedés, sokkal kevésbé van szükségük a materizálásra, mint mondjuk tíz évvel idősebb kortársaiknak, tulajdonképpen elég néhány jól bevált szimbólum és irány Darány! Mér gond az, ha valami új? Mér ragaszkodunk mindenhez? Az információs sztráda bizony mindenkié. És érdemes kihasználni a szinte korlátlan lehetőségeket. Hol van már az az idő, amikor óránként volt bip-bip? Különben meg minek pazaroljuk fölöslegesen a drága bitteket szóközök beékelésével? És ez nagyon komoly.
UI: Tegnap az utcán 5 percenként jöttek velem szembe a smartfonosok.