loveguru teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

loveguru teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kedves Katalin! Teljesen egyet érteke önnel,nyilván a
2013. máj.. 27. hétfő 09:19
/Programok Deekshával - miben segített és segít folyamatosan?/

Kedves Katalin!
Teljesen egyet érteke önnel,nyilván a drogfüggőségnek valóban komoly okai vannak ,ezeket próbálom a jelenlegi állpotomban megoldani.
Miután kb 1 év letelte után kezdtem lassan fizikálisan és szellemileg tisztulni,egyszer csak megérkezett OSHO is:-)
Elkezdetem olvasgatni a műveit és szintem a döbbenet ereje hatott rám a tartalomtól.
Azóta folyamatosan gyakorolom a dinamikus meditációit ,csakra légzést,meditációt,és sokszor egyszerűen csak jól érzem magamat az erdőben a kutyámmal :-)
Azt hiszem az a legnagyobb gyógyulás minden lélek számára ha tudatosan rá jön ,nincs múlt sem jövő ,de a jelen az valóság és itt kell megoldani azokat a problémákat ami a tudatalatti mélyen rejteget magában,nincs más hely.
De természetesen nem vetem meg azoknak az emberek a fontosságát akik tudnak segíteni az ebereknek ,igen is szükség van rájuk ,de nagyon sok olyan gyógyítóval találkoztam akik mesteri ügyességgel tudják magukról állítani,hogy ők gyógyítók.
Na ezt nehéz kiszűrni ,mivel minden lélek a gyógyulásra vágyik ezért a hite által sokszor önbecsapára hajlomossá válik ezért természetesen be is vonzza azokat akik meg is teremtik neki a becsapás élményét :-)
Szóval:szerintem a legfontosabb ha van ilyen ,hogy szabaduljunk meg az illúzióktól és nézzünk szembe saját magunkkal ,vállaljuk a kockázatot a jelen megélése érdekében!
Így fokozatosan egyszer csak úgy érezzük:igen ez a föld az én otthonom itt van dolgom ,itt tudom megélni az éltemet,nem fontos a múlt sem a jövő,mert az nem a valóság!
Ez úton fel tud szabadulni a tudatalatti mivel a tudatosság fénye rá világítja az igazságot.
De ehhez kell a nagy bátorság és természetesen a szeretet,nincs helye az önsajnálatnak,a sebek nyaldosásának,fel kell állni és cselekedni.

István

Helo Kriszta! Köszönöm a válaszodat. Nos lehet én írtam
2013. máj.. 26. vasárnap 18:29
/Programok Deekshával - miben segített és segít folyamatosan?/

Helo Kriszta!

Köszönöm a válaszodat.
Nos lehet én írtam tévesen:nem végeztem el a deeksha adó 3 napos programot csak a 7 alkalmas csakra terápiát.
Mikor ezen alkalmakkor ott voltam igaz voltunk vagy 15 en nagyon erős energiát érzetem végig az 5 óra alatt.
De mi után vége lett és otthon csendben egyedül énekeltem a moola mantrát akkor nem érzetem már ugyan azt ,sőt szinte semmit.
Persze tudom,hogy ez csak kapok rész az adok még hátra van amit hamarosan szeretnék is elvégezni,mert masszőrként dolgozok és nagyon szeretném a deeksha energiát munka közben adni ez által egy mély tisztulást beindítani minden kedves vendégemnek.
Bár tudom ,hogy sokat segített nekem a csakraterápia de most úgy érzem ,hogy teljesen mély ponton vagyok ,de lehet most ezt kell megélnem:-)
Egy nagyon súlyos drog függésen vagyok túl és hát megmondom az igazat nem nagyon találom a helyemet széles e világban még :-)
Bízom a teremtő egységben és hiszem ,hogy a jelenlétben való meg nyilvánulás tesz minket egésszé és teljessé az élet minden pillanatában!
Minden jót kívánok neked !
István

Kedves Jessica73. Én azt szeretném megkérdezni,hogy azt az
2013. máj.. 23. csütörtök 13:54
/Programok Deekshával - miben segített és segít folyamatosan?/

Kedves Jessica73.

Én azt szeretném megkérdezni,hogy azt az energiát amit deeksha adáskor kapunk,miért nem lehet ugyanúgy érezni a tanfolyam után?
Ugyanis mikor a csakraprogramon részt vettem,akkor szinte megváltozott maga a légkör az érzékelés körülöttem,olyan volt mintha egy teljesen más dimenzióban kerültem volna.
Nagyon gyakran használom a moola mantrát az energia lehívására de megvallva az igazat nem érzem ugyan azt az energiát mint a tanfolyamon.